Μπάνια βγαλμένα… από όνειρο!

Όσοι από εσάς θεωρείτε το μπάνιο ένα όμορφο τελετουργικό, δώρο στον εαυτό σας, θα λατρέψετε απόλυτα αυτές τις 8 πανέμορφες μπανιέρες, διαφορετικών στυλ και διακόσμησης.

Είτε είσαι άνθρωπος του ντους, είτε απολαμβάνεις το μπάνιο, αλλά όχι όσο συχνά θα ήθελες, η μπανιέρα παραμένει ένα από τα στοιχεία με αναμφισβήτητη γοητεία και διακοσμητική δύναμη.

ονειρικό μπάνιο
Φαίνεται σχεδόν λαξευμένο στο βράχο αλλά πρόκειται για μια επενδεδυμένη δεξαμενή μπάνιου. Τα υλικά είναι οργανικά, με πέτρα στην μπανιέρα, ξύλο στην πόρτα και τσιμέντο στο πάτωμα, ενώ το μεγάλο παράθυρο που τοποθετήθηκε ακριβώς από πάνω, κάνει τον χώρο φωτεινό και υπέροχο. Μια πύλη στο πράσινο της μεσογειακής ανθισμένης φύσης που σε μεταφέρει στην ομορφιά και την απόλυτη χαλάρωση.

Αν το μπάνιο τοποθετηθεί σε ένα υπέροχο και ενίοτε ποιητικό περιβάλλον σαν αυτά που θα δεις, το μόνο πράγμα που θα σκεφτείς είναι «γεμίζω νερό, βγάζω τα ρούχα μου και δεν θα βγω ποτέ από εκεί μέσα». Αυτά τα μπάνια θα σου δώσουν ιδέες και θα σε βοηθήσουν να ονειρευτείς το ιδανικό σου μπάνιο!

μπάνιο του 2012 αλλά μαγικό
Στην περίπτωση αυτή το συγκεκριμένο μπάνιο δεν είναι κάτι που εγκαταστάθηκε εκεί κατά τύχη, αλλά το κομβικό σημείο στο οποίο θα αναπτυχθεί το σύνολο της διακόσμησης, λειτουργώντας σαν ένας μοναδικός καναπές στο σαλόνι. Η μπανιέρα αυτή, οπτικά και διακοσμητικά, είναι το κέντρο γύρω από το οποίο συγκεντρώνονται σημαντικά κομμάτια, όπως ο πολυτελής πολυέλαιος η ή διαφήμιση που έγινε κάδρο. Συνολικά έχουμε ένα εκλεκτικό μείγμα χλιδής και λάμψης με άρωμα Holywood!

στα λιβάδια λοιπόν!
Μπανιέρα που σημαδεύει την μνήμη σου εξαιτίας της σχεδίασης και της θέας. Σχεδιαστικά είναι απλή, αλλά άκρως υποβλητική, όπου το μπάνιο εισέρχεται μέσα στο λιβάδι και αποτελεί το μέσο για να έρθεις σε επαφή με όλη αυτή την ομορφιά. Η καλύτερη επιλογή αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Το μάρμαρο που επενδύθηκε το μπάνιο και ο γρανίτης στα πλακάκια προσδίδουν μια φυσική ομορφιά, ταιριαστή με το τοπίο. Το παράθυρο-τοίχος όμως είναι αυτό που κάνει την διαφορά!

απέραντη Μεσόγειος
Άλλο ένα μαγευτικό τοπίο, αλλά διαφορετικής φύσης. Η ανοικτή και απεριόριστη Μεσόγειος, ανοίγεται μπροστά σου, ενώ δεν υπάρχει καμία διαφορά στο να απολαμβάνεις το τοπίο φουρτουνιασμένο ή γαλήνιο. Σε αυτό το περιβάλλον η μπανιέρα είναι φυσικά το επίκεντρο της προσοχής, με το δωμάτιο να περιλαμβάνει όλες τις αποχρώσεις του λευκού, λίγο μαύρο και το μπλε να μπαίνει στην εξίσωση χάρη στην εξαιρετική θέα.

shabby chic μπάνιο
Η χαρά της Μαρίας Αντουανέτας εδώ με  shabby chic διακοσμητικά στοιχεία. Στο σκοτεινό και ταυτόχρονα λαμπερό μπάνιο, με έμφαση στην πολυτέλεια, τον εξαιρετικό πολυέλαιο και την μπανιέρα ελεύθερης εγκατάστασης το αποτέλεσμα είναι ταυτόχρονα δραματικό και καλαίσθητο, αν και η ταπετσαρία το προκρίνει ως αμιγώς γυναικείο μπάνιο. Τα κεριά, τα λουλούδια και τα έλαια σε κάθε περίπτωση δημιουργούν ένα δωμάτιο όνειρο.

το μεγάλο λευκό μπάνιο
Οι καθαρές γραμμές και τα ελάχιστα διακοσμητικά στοιχεία είναι τα συστατικά για ένα μινιμαλιστικό μπάνιο. Όλο το δωμάτιο είναι φωτεινό και λαμπερό, στο οποίο η ολοστρόγγυλη μπανιέρα, ελεύθερης εγκατάστασης και αυτή, έχει πρωταρχικό ρόλο με ένα απολύτως μοντέρνο πρόσημο.

η απόλυτη στιγμή ζεν
Για εκείνους που τους αρέσει απλά να υπερβάλουν χωρίς εκπτώσεις στην χαλάρωσή τους, αυτό το μπάνιο ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις του χρήστη στο έπακρο! Βότσαλα και μπαμπού διακοσμούν το πιο Zen μπάνιο που έχουμε δει, στον δικό του μίνι Zen κήπο με θέα στην φύση. Λιτό, μινιμαλιστικό και απόλυτα επιθυμητό.

Κάτω απο τα αστέρια!

παράθυρο και διαγώνιος φεγγίτης minimal μπάνιο
Το μεγάλο ύψος του μπάνιου δίνει μια αίσθηση απεριόριστης ελευθερίας. Το ευρύ εγκάρσιο άνοιγμα που κόβει το δωμάτιο από την οροφή στο πάτωμα, τοποθετεί το μπάνιο στο περιβάλλον.

 Ακριβώς κάτω από το μεγάλο άνοιγμα των παραθύρων και του φεγγίτη βρίσκεται η μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, μέσα από την οποία βουτάς στον ουρανό και την φύση!