Ξεκινάς διακοπές; Οι 6 κανόνες πριν φύγεις από το σπίτι

Τα ψέματα τελείωσαν και οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πιο κοντά από ποτέ! Νιώθεις ανυπομονησία και μία απίστευτη χαρά που επιτέλους θα αράξεις σε μία παραλία και δε θα σκέφτεσαι απολύτως τίποτα; ‘Ωπα, το θερμοσίφωνο το έκλεισα πριν φύγω; Φίλη μου, αν ανήκεις στην κατηγορία των ψυχαναγκαστικών ανθρώπων, αυτή και μόνο η σκέψη είναι ικανή να σου καταστρέψει την ηρεμία και τη χαλάρωση. Και επειδή εμείς εδώ είμαστε για να σου κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη και απλή, παρακάτω σου έχουμε κάποια πολύ βασικά πράγματα που θα πρέπει αν τσεκάρεις πριν φύγεις για τις διακοπές σου.

Βγάλε όλες τις συσκευές από την πρίζα

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα. Και οκ, δεν είπαμε ότι το σπίτι σου θα πάρει φωτιά αλλά δεν είναι κρίμα να χάσεις το λάπτοπ ή την τηλεόρασή σου; Άσε που βγάζοντας απλά και μόνο μία πρίζα, δείχνεις και τις πράσινες ανησυχίες σου.

Το πλυντήριο και τα μάτια σου

Εννοώντας πάντα το εσωτερικό. Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να βρεις μουχλιασμένα ρούχα όταν επιστρέψεις; Μάλλον όχι.

Βγάλε τα σκουπίδια

Για πολύ ευνόητους λόγους. Εκτός κι αν θέλεις με το τέλος των διακοπών σου να αποκτήσεις κατοικίδια τα οποία σίγουρα δε θα είναι τόσο χαριτωμένα όσο τα κουτάβια ή τα γατάκια.

Και φυσικά ο νεροχύτης

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, μην αφήσεις το παραμικρό μέσα στο νεροχύτη. Μιλάμε για σκεύη που χρησιμοποιείς για να φας. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική.

Πλήρωσε τους λογαριασμούς σου

Επιστρέφεις, η ζέστη είναι ακόμα έντονη και… δεν έχεις ρεύμα! Να συνεχίσω ή έφερες στο μυαλό σου την εφιαλτική αυτή εικόνα;

Και τελευταίο αλλά καθόλου ασήμαντο

Στρώσε το κρεβάτι σου! Επειδή σίγουρα θα επιστρέψεις βράδυ και… κατάκοπη, το μόνο που θα θέλεις είναι να κοιμηθείς σε ένα ωραίο, περιποιημένο κρεβατάκι και όχι σε ένα αχούρι.