Ιδέες για να αποθηκεύσεις τις πετσέτες σου με στυλ!

Το μπάνιο μπορεί να μην είναι και ο πιο δημιουργικός χώρος, παρόλα αυτά θέλεις να έχει και αυτό το δικό του χαρακτήρα. Το μπάνιο είναι επίσης το πρώτο μέρος που πας όταν ξυπνάς! Χρειάζεσαι έναν χώρο που να σε ξυπνάει, να σε τονώνει και να σου φτιάχνει τη διάθεση. Να είναι καθαρό ή να έχει ωραίο χρώματα ακόμα και ο τρόπος που τα πράγματα είναι ταχτοποιημένα παίζουν ρόλο.

Ειδικά για τα σπίτια που έχουν γενικότερα μικρούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου και του μπάνιου, το θέμα της αποθήκευσης είναι μεγάλο. Πως θα διπλώσεις τις πετσέτες; Που είναι πιο πρακτικό για να τις βάλεις; Σου έχω τις κατάλληλες προτάσεις διακόσμησης για να αποθηκεύσεις με έξυπνο και όμορφο τρόπο τις πετσέτες του μπάνιου σου.

Πως θα αποθηκεύσεις τις πετσέτες του μπάνιου σου με στυλ

Κλασσικές ιδέες

diplwmenes petsetes dipla apo ton niptira  metalliki kremastra mpaniou gia petsetes rolo petsetes diplwmenes se metalliki vintage kremastrakokkines petsetes diplwmenes se rafi katw apo ton niptira

Ξεκινάμε από τις κλασσικές προτάσεις όπου η λύση είναι στα ντουλάπια κάτω και δίπλα από τον νιπτήρα ή κρεμασμένες από μεταλλικά κρεμαστάρια. Μπορεί να είναι από τις ιδέες που έχουν τα περισσότερα μπάνια, όμως μπορείς να προσθέσεις την προσωπική σου πινελιά επιλέγοντας το σχέδιο που θέλεις να έχει το ντουλάπι ή η κρεμάστρα. Επίσης, μπορείς τις πετσέτες για τα χέρια και το πρόσωπο να τις έχεις σε ράφι ανοιχτό χωρίς ντουλάπι, έτσι ώστε να μπορείς να αλλάζεις εύκολα, χωρίς να ψάχνεις.

Ράφια, ράφια, ράφια

ksilina rafia gia apothikeusi petsetwn leuko rafi gia tis petsetes mikra rafia dipla apo ton niptira me diplwmenes petsetes

Απλή, λιτή και minimal πρόταση. Ειδικά αν το μπάνιο σου είναι μικρό μπορείς να εκμεταλλευτείς τα κενά ντουβάρια και να βάλεις ράφια έτσι ώστε να αποκτήσεις περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Κάπως έτσι πέρα από τον έξτρα χώρο που έχεις ελεύθερο για να κινείσαι, δίνεις στο μπάνιο σου μια δομή, ένα ύφος και ένα στυλ πιο ξενοδοχειακό ή σαν να είσαι σε σπα. Επιπλέον, είναι επειδή θα υπάρχει γενικότερα μια τάξη,μιας και θα είναι σε κοινή θέα, θα είναι έξτρα χαλαρωτικό ακόμα και για το πιο νευρικό μάτι.

Σκάλες

korali skala xwros apothikeusis gia petsetes kremasmenes petsetes apo skala leuki skala me diplwmenes petsetespetsetes diplwmenes se psathino kalathi se skala

Κορίτσια, πάρτε τις παλιές άχρηστες σκάλες, βάψτε τες και κάντε τες ντεκόρ. Μια πολύ εμπνευσμένη ιδέα, με όχι ιδιαίτερο κόστος και που μπορείς να την μεταμορφώσεις ποικιλοτρόπως. Αν είναι από τις σκάλες με τα φαρδιά σκαλιά μπορείς να βάλεις καλάθια και να αποθηκεύσεις εκεί τις πετσέτες σου με βάση τη χρηστικότητα και το μέγεθος. Είναι μια πρόταση εντυπωσιακή, πρωτότυπη και που μετακινείται εύκολα σε περίπτωση που θέλεις να την αλλάξεις θέση!

Ιδιαίτερες κατασκευές

ksilini vasi gia kremasm petsetas kai vasi gia tis diplwmenes petsetes rafia gia kremasma kai apothikeusi petsetwn  xrwmatista kafasia rafia gia tis petsetes

Για το τέλος δε θα μπορούσαν να λείπουν οι λίγο πιο ιδιαίτερες και “έξυπνες” προτάσεις για το μπάνιο σου. Όπως ξέρεις επειδή γενικά τίποτα δεν πάει άχρηστο στο σπίτι, έτσι αν έχεις καφάσια πάρε τα βάψε τα και κάνε τα ράφια για πετσέτες. Επίσης η τεχνοτροπία με το ράφι και το σίδερο που κατεβαίνει όσο τραβάς τις πετσέτες με καθηλώνει! Βέβαια, δεν λείπουν και οι πιο απλές προτάσεις που η ιδιαιτερότητα τους έγκειται στο πως είναι το ήδη υπάρχον έπιπλο διαμορφωμένο. Από ότι καταλαβαίνεις με λίγη φαντασία όλα γίνονται πιο όμορφα!