Ανάδειξε τα μπλε μάτια σου με το σωστό μακιγιάζ

Το χρώμα της ίριδας είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για την επιλογή της ιδανικής απόχρωσης σκιάς για τα μάτια σας. Πολλές γυναίκες όταν επιλέγουν το μακιγιάζ τους δεν δίνουν βάση στο χρώμα των ματιών τους. Επιλέγουν απλά να εφαρμόσουν τα κορυφαία χρώματα της σεζόν και δεν σκέφτονται καθόλου τα μάτια τους.

 Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως αυτό που ταιριάζει σε κάποια γυναίκα με καστανά μάτια, μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποια με άλλο χρώμα ματιών. Πιο κάτω θα δείτε το ιδανικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα τα τονίσει και θα κάνει το βλέμμα σας εκθαμβωτικό.

Οι φυσικοί και γήινοι τόνοι τείνουν να ταιριάζουν υπέροχα με κάθε χρώμα ματιών, ωστόσο μπορείτε πάντα να επιλέξετε πιο φωτεινές ή σκούρες αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε glitter με πολλές και διάφορες μεθόδους και στυλ.

1. Μάτια με χρυσό glitter

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (2)

Η χρυσή σκιά με glitter ταιριάζει απόλυτα με τα γαλάζια μάτια και είναι εκπληκτική.

Φέρτε τη λάμψη στα μάτια σας, με αυτή την πανέμορφη σκιά ματιών σε χρυσό. Αυτή που χρησιμοποιείται στη φωτογραφία είναι μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση του χρυσού. Αυτό το μακιγιάζ για γαλάζια μάτια θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα σας. Ωστόσο, επειδή αυτό το μακιγιάζ ματιών είναι αρκετά βαρύ, θα πρέπει στα χείλη να επιλέξετε μια πιο απαλή – nude απόχρωση κραγιόν.

2. Χρυσό και ροδακινί μακιγιάζ ματιών

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (3)

Ο συνδυασμός του χρυσού με το ροδακινί δημιουργεί ένα υπέροχο εκλεπτυσμένο μακιγιάζ για γαλάζια μάτια.

Είναι ο τέλειος τρόπος για να «ανοίξετε» τα μάτια σας. Κάντε μια γραμμή με ένα μολύβι ματιών σε ροδακινί απόχρωση στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου σας και προσθέστε μια ροδακινί σκιά ματιών στα βλέφαρα σας. Η απόχρωση της σκιάς που χρησιμοποιείται στην παραπάνω φωτογραφία, είναι ένας τόνος μεταξύ του ροζ και του ροδακινί που βασίζεται περισσότερο στο ροζ, παρά στο πορτοκαλί.

3. Tutorial για ουδέτερο μακιγιάζ ματιών

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (4)

Αν έχετε ανοιχτόχρωμα μπλε μάτια, οι ουδέτεροι τόνοι δείχνουν εκθαμβωτικοί.

Δεν υπάρχει λόγος για ένα βαρύ μακιγιάζ με έντονα χρώματα για να αναδείξετε τα υπέροχα μάτια σας. Οι γήινοι και ουδέτεροι τόνοι είναι εκπληκτικοί. Αν θέλετε να φορέσετε ζωηρά χρώματα, μπορείτε να φορέσετε ένα γλυκό κόκκινο κραγιόν, το οποίο θα φωτίσει την εμφάνιση σας. Μην ξεγελαστείτε από τα βασικά χρώματα σκιών, εμπιστευτείτε μας και δοκιμάστε το. Θα εκπλαγείτε και θα λατρέψετε το φυσικό look.

4. Glitter με ροζ χρυσό στα μάτια

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (5)

Ο ροζ χρυσός είναι παντού. Πρόκειται για μια τάση που εμφανίζεται παντού και δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Είναι τόσο όμορφη απόχρωση και τόσο girly. Και όπως θα δείτε η απόχρωση αυτή μπορεί να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια.

5. Smokey eyes με μπλε και μωβ

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (6)

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα χρωματιστό και καλοκαιρινό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια, το παραπάνω είναι αυτό που ψάχνετε.

Παραδόξως, τα μπλε και μοβ χρώματα ταιριάζουν πολύ ωραία με τα γαλανά μάτια. Αλλά ο κανόνας που θα κάνει το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό λέει να αναμειγνύετε πολύ καλά τα χρώματα για να δημιουργήσετε ένα smokey eyes! Πρόκειται για ένα υπέροχο μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που μπορεί να φορεθεί τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα!

6. Tutorial για μαύρο Smokey Eye

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (7)

Όλοι γνωρίζουμε πως το μαύρο ταιριάζει με κάθε χρώμα ματιών, ιδιαίτερα όμως με τα μπλε μάτια!

Η μαύρη σκιά δείχνει σκούρα και μυστηριώδης, αναδεικνύοντας τα σέξι γαλανά μάτια. Δείτε λοιπόν ένα εκπληκτικό μαύρο smokey look με μια δόση glitter. Πρόκειται για ένα glamourous και όμορφο μακιγιάζ για γαλάζια μάτια.

7. Χάλκινο Smokey eye

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (8)

Όπως ο ροζ χρυσός, το χρώμα του χαλκού είναι επίσης τάση και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές με το πέρασμα των χρόνων.

Τα γαλανά μάτια σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή χάλκινη σκιά που γυαλίζει δείχνουν απίστευτα όμορφα. Το χρώμα του χαλκού προσθέτει αμέσως μια λάμψη στα μάτια σας και κάνει τα γαλάζια μάτια να δείχνουν εκπληκτικά.

8. Ασπρόμαυρο eyeliner

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (9)

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό προκειμένου να δημιουργήσετε ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια, το συγκεκριμένο είναι ιδανικό. Συνδυάζοντας το μαύρο και το λευκό eyeliner, θα κάνετε ένα πρωινό προς βραδινό look που θα δείχνει τέλειο κατά την διάρκεια της μέρας. Σιγουρευτείτε πως εφαρμόσατε το λευκό eyeliner στην κάτω εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων σας για να κάνετε τα μάτια σας πιο ανοιχτά. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια ιδανικό για οποιοδήποτε φεστιβάλ ή μια χαλαρή βόλτα στην παραλία!

9. Μεταλλικά ασημί μάτια

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (10)

Το ασημί χρώμα λειτουργεί εξίσου καλά όπως οι ουδέτερες αποχρώσεις και το χρώμα του χαλκού.

Η μόνη διαφορά είναι πως η συγκεκριμένη σκιά είναι ήδη φωτεινή και επομένως θα φωτίσει τα μάτια σας και δεν θα δώσει αυτό το σκούρο και μυστηριώδες look. Πρόκειται για μια υπέροχη σκιά ματιών για πάρτι, όπως και για μια χαλαρωτική στιγμή στον ήλιο.

10. Σκούρα πράσινα μάτια με glitter

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (11)

Τα σκούρα χρώματα είναι ιδανικά για τα ανοιχτόχρωμα μπλε μάτια.

Αυτός ο σκούρος πράσινος με glitter συνδυασμός θα τονίσει τα μάτια με γαλανό χρώμα και θα προσθέσει μια δόση λάμψης. Για να δημιουργήσετε ένα σκούρο αλλά με «ανοιχτά» μάτια μακιγιάζ για γαλάζια μάτια, σιγουρευτείτε πως έχετε προσθέσει λίγο λευκό στις γωνίες των ματιών σας. Αυτό θα μειώσει λίγο το σκούρο χρώμα. Ολοκληρώστε το υπέροχο μακιγιάζ σας με ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν.

11. Μακιγιάζ ματιών με ανοιχτό ροζ

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (12)

Ψάχνετε ένα πολύ girly και θηλυκό look; Αυτό το μακιγιάζ για γαλάζια μάτια είναι ιδανικό για εσάς. Το γαλάζιο και το ροζ είναι τόσο girly και θα κάνει κάθε σύνολο σας κολακευτικό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα nude ή rose/pink κραγιόν για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας.

12. Cut Crease

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (13)

Ανακαλύψτε την θεότητα που κρύβετε μέσα σας με αυτό το cut crease look.

Εξάλλου, το cut crease έχει γίνει πολύ δημοφιλής τεχνική τον τελευταίο καιρό, που τείνει να δημιουργήσει ένα dramatic look. Πρόκειται για μια μέθοδο στην οποία η πτυχή του βλεφάρου σας υπογραμμίζεται ακριβώς στο σημείο της γραμμής και συνδυάζεται με μια σκιά ματιών που κάνει αντίθεση για να καθορίσει το cut crease. Η Kim Kardashian είναι μια από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες αυτής της τεχνικής, κάτι που την καθιστά πιο γνωστή σε πολλούς ανθρώπους.

13. Μάτια με χρυσό glitter

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (14)

Προσθέστε λάμψη και glitter στη ζωή και το ντύσιμό σας.

Επιλέξτε αυτήν την εκπληκτική εμφάνιση του χρυσού glitter για μια ζωντανή και λαμπερή εμφάνιση. Προσθέστε το glitter κάτω από τα μάτια σας και στις γωνίες.

14. Μωβ κάτω γραμμή των βλεφαρίδων

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (15)

Το μωβ κάνει τις κάτω βλεφαρίδες να φαίνονται θεϊκές!

Απελευθερώστε την αγάπη σας για το μωβ με αυτό το πανέμορφο, εντυπωσιακό μωβ gliiter. Εφαρμόστε το μόνο στο κάτω τμήμα των βλεφαρίδων σας και να μην παρασυρθείτε!

15. Bronze Smokey Eye και απαλά ροζ χείλη

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (16)

Πρόκειται για έναν ιδανικό και πανέμορφο συνδυασμό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια, που δεν χρειάζεται έντονα χείλη για να αναδείξει τα αισθησιακά αυτά μάτια.

16. Navy Blue Smokey Eye

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (17)

Όποιος σας είπε πως δεν μπορείτε να συνδυάσετε τα γαλανά σας μάτια με μπλε σκιά είχε απόλυτο λάθος!

Δείτε τον εκπληκτικό συνδυασμό της εικόνας και ανακαλύψτε πόσο σέξι μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

17. Γαλαζοπράσινο Smokey eye

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (18)

Για μια σέξι και κομψή εμφάνιση, τα smokey eyes είναι ιδανικά και δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν. Το γαλαζοπράσινο δημιουργεί ένα εκπληκτικό smokey eyes. Προσθέστε το ίδιο χρώμα σκιάς ματιών στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων σας και δημιουργήστε ένα πιο εκπληκτικό αποτέλεσμα. Αυτή η απλή και εύκολη τεχνική δεν θα σας πάρει περισσότερο από 10 λεπτά. Το Smokey eyes είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί, το μόνο που χρειάζεται είναι να «μουτζουρώσετε» με το δάχτυλό σας ή ένα πινέλο ματιών.

18. Φωτεινό look για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (19)

Φωτεινά μάτια και έντονες βλεφαρίδες!

Δείτε ένα φωτεινό, διασκεδαστικό και σέξι μακιγιάζ για γαλάζια μάτια, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από τη στιγμή που θα το δοκιμάσετε, δεν θα θέλετε να φορέσετε οποιοδήποτε άλλο χρώμα σκιάς ματιών!

19. Smokey eyes με ροζ χρυσό

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (20)

Ο ροζ χρυσός είναι από μόνος του πολύ μοντέρνος αυτή την εποχή, όταν μάλιστα συνδυαστεί με ένα smokey eyes το αποτέλεσμα είναι το απόλυτο must.

20. Tutorial με χρυσό glitter στα μάτια

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (21)

Το χρυσό ταιριάζει εκπληκτικά με το μπλε. Μπορεί να συμβαίνει αυτό διότι το χρυσό είναι ένας ουδέτερος τόνος.

21. Μάτια με ροζ χρυσό Glitter

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (22)

Τα μάτια με ροζ χρυσό Glitter είναι ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια. Αξίζει να σημειωθεί πως το glitter περιορίζεται στο βλέφαρο μόνο.

22. Πράσινο smokey eyes

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (23)

Το σμαραγδί είναι ένα χρώμα που μπορείτε να φοράτε όλο το χρόνο.

23. Απλό αλλά εκπληκτικό

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (24)

Δεν χρειάζεται πάντα να έχετε ένα dramatic look για να δείχνετε σέξι. Επιλέξτε ένα απλό, αλλά παθιάρικο σε όψη look που φαίνεται θαυμάσιο. Μερικές φορές, το λιγότερο είναι το καλύτερο. Αυτή η γήινη, φυσική εμφάνιση θα ξεχωρίσει χωρίς να χρειάζεται ένα βαρύ μακιγιάζ ματιών.

24. Χρυσά μάτια και σκούρα χείλη

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (25)

Τα χρυσά μάτια και τα vampy σκούρα χείλη έχουν τόση ένταση και αποτελούν ένα εκπληκτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια. Αν λοιπόν συνηθίζετε να φοράτε ουδέτερους τόνους, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Επιλέξτε σκούρα έντονα χείλη!

25. Ζωηρό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (26)

Το φωτεινό μακιγιάζ είναι πάντα εντυπωσιακό. Και το καλοκαίρι είναι ιδανικό για πειραματισμούς με τα φωτεινά χρώματα!

26. Σκούρο χρυσό smokey eye

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (27)

Αν δεν σας αρέσουν τα φωτεινά χρώματα, επιλέξτε μια πιο σκούρα απόχρωση. Δείτε ένα εκθαμβωτικό σκούρο χρυσό smokey eyes και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια.

27. Σαμπανιζέ και μωβ μάτια

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (28)

Ποιος να το φανταστεί πως το σαμπανιζέ και το μωβ ταιριάζουν τόσο υπέροχα;

Αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο μακιγιάζ για γαλάζια μάτια είναι εκπληκτικό και κομψό. Οι περισσότερες γυναίκες τείνουν να αναμειγνύουν τα δυο χρώματα στο βλέφαρο, ωστόσο σε αυτό το look τα δυο χρώματα ξεχωρίζουν απόλυτα. Το μωβ περιορίζεται στην περιοχή των κάτω βλεφαρίδων, ενώ το σαμπανιζέ στο κινητό βλέφαρο. Προσθέστε και λίγο λευκό στην γωνία των ματιών σας και ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας.

28. Καφέ και χάλκινο smokey eyes

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (29)

Πρόκειται για δυο ουδέτερους και φυσικούς τόνους που συνδυάζονται.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε χρώματα για να δημιουργήσετε το εφέ ενός smokey eyes, αλλά αυτές οι δυο αποχρώσεις συστήνονται. Το χάλκινο χρησιμοποιείται στα βλέφαρα, ενώ το καφέ χρησιμοποιείται στην κάτω εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων. Με την χρήση των χρωμάτων με αυτή τη σειρά, το χρώμα του χαλκού θα ανοίξει τα μάτια σας. Προσθέστε μια νότα του λευκού στο άνω τμήμα των ματιών σας και τη γωνία του ματιού σας θα δώσετε έμφαση στα χρώματα.

29. Μακιγιάζ ματιών με ασημί glitter

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (30)

Όλοι λατρεύουν το λίγο glitter, διότι δείχνει ονειρικό στα βλέφαρα. Μπορεί να προσθέσει αίγλη και λάμψη στο σύνολο σας, αλλά και να κάνει την διάθεση σας πιο λαμπερή. Το ασημί glitter παίρνει την ονειροπόληση σε ένα άλλο επίπεδο. Το μπλε και ασημί glitter φαίνεται ρομαντικό και σέξι.

30. Cat Eye και φωτεινή γραμμή των κάτω βλεφαρίδων

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (31)

Το cat eye με ένα φωτεινό χρώμα στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων δείχνει υπέροχο και η γραμμή του eyeliner με αυτό τον τρόπο δίνει ένα πιο dramatic look στο μακιγιάζ για γαλάζια μάτια. Συνδυάστε το cat eyes με ένα εκπληκτικό μωβ χρώμα στα χείλη.

31. Καφέ Smokey eyes

Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια (32)

Το καφέ smokey eyes είναι συγκλονιστικό. Ακόμη κι αν το καφέ είναι ένα βασικό χρώμα, αυτό δεν σημαίνει πως το μακιγιάζ αυτό θα είναι βαρετό και ήπιο. Οι καφέ αποχρώσεις δείχνουν εκπληκτικές όταν χρησιμοποιηθούν με την τεχνική του smokey eyes. Επίσης, φορώντας μια σκιά που βασίζεται στο καφέ, μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε και να δείχνει εξίσου υπέροχο. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το χρώμα του κραγιόν σας, οι nude και ροζ αποχρώσεις ταιριάζουν εκπληκτικά.