Σπίτι σε Dusty Rose: Το χρώμα που θα λατρέψεις

Tα χρώματα Dusty (σκονισμένα ή ξεπλυμένα σε ελεύθερη μεταφραση) είναι μια σιωπηλή μόδα τα τελευταία χρόνια. Τα σκουρόχρωμα χρώματα, τέτοιου τύπου, δίνουν στο μάτι σας μια όψη χαλάρωσης και ξεκούρασης. Ένα από αυτά τα χρώματα είναι και το μαγικό dusty rose (σκονισμένο τριανταφυλλί).

Dusty Rose χρώμα

dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί20Μπορείτε να το συσχετίσετε με τη δεκαετία του ’80, αλλά αυτή η μαλακή σκιά του ροζ κάνει μια επιστροφή. Χρησιμοποιείται με γκρίζο-μπλε, βαθύ μοβ και γκρι άνθρακι, η απόχρωση φαίνεται κομψή και χαλαρή σε τάση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dusty Rose για να χρωματίσετε τους τοίχους του σπιτιού σας, την είσοδο, το χρώμα του καθιστικού ή το οικογενειακό δωμάτιο ή μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα σκονισμένο τριανταφυλλί για τον καναπέ σας.

Εάν θέλετε να ανανεώσετε το χρώμα του σπιτιού σας, μπορείτε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλίdusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί1dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί2dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί3dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί4dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί5dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί6dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί7dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί8dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί9dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί10dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί11dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί12dusty rose- σκονισμένο τρυανταφυλλί13