Μπλε Aqua: Φόρεσε το πιο Αντιπροσωπευτικό Χρώμα του Καλοκαιριού όπως Προστάζει η Μόδα

Αν έχεις διαβάσει το άρθρο με τις τάσεις στα χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2017, τότε θα ξέρεις πως το μπλε aqua ή αλλιώς Island Paradise, έχει κατακτήσει την 5η θέση. Το Island Paradise είναι ένα δροσερό aqua που φέρνει στο νου μια ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού.


Εδώ και χρόνια το aqua είναι το πιο αντιπροσωπευτικό χρώμα του καλοκαιριού, γιατί έχει συνδεθεί με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού. Επίσης είναι ένα χρώμα που θα το βρείτε από τα πιο απλά καθημερινά ρούχα, T-shirts, πουκάμισα, σορτσάκια, μαγιό κλπ, μέχρι στα πιο ακριβά αμπιγιέ φορέματα. Σωστά όλα αυτά αλλά το θέμα είναι πως μπορούμε να φορέσουμε το aqua χρώμα με στυλ και σεξαπίλ..

Μπλε Aqua: Street styles

μπλε aquaμπλε aqua street styleμπλε aqua street styleμπλε aqua street style
μπλε aqua street style

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

Αντικείμενο σπουδών της η Αισθητική. Εργάζεται ως ΜakeUp Artist έχοντας μεγάλη εμπειρία σε φωτογραφήσεις μόδας, beauty editorials και τηλεοπτικές παραγωγές. Το πάθος της για τη δουλειά της, τη βοηθά να είναι σε εγρήγορση και να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της. Απολαμβάνει τις γυναικείες κουβέντες, τις βόλτες στα μαγαζιά και να αγοράζει καλλυντικά! Το μεγαλύτερο ατού είναι ο ενθουσιασμός της, που όπως λέει «είναι κολλητικός»!

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved