Καλοκαίρι 2017: Οι Τάσεις στις Πετσέτες Θαλάσσης

Εμείς που αγαπάμε τη μόδα και ακολουθούμε τις τάσεις μέχρι το κόκκαλο,  είναι αδύνατον να μην ενημερωθούμε για τις πετσέτες θαλάσσης που θα έχουμε μαζί μας στην παραλία αυτό το καλοκαίρι του 2017. Στην παραλία θέλεις χρώμα, θέλεις σχήμα.. αλλά πάνω από όλα θέλεις ποιότητα και άνεση. Οι πιο μουράτες πετσέτες που θα δεις παρακάτω χαρακτηρίζουν τις τάσεις στις πετσέτες θαλάσσης 2017. Πάρε ιδέες και ξεκίνα τις αγορές για τις διακοπές σου ή τις εξορμήσεις του ΣΚ.

Πετσέτες θαλάσσης 2017 διπλής όψης


Βαμβακερή πετσέτα θαλάσσης διπλής όψης in art

στρογγυλή πετσέτα θαλάσσης 2017


NIMA

Η στρογγυλή πετσέτα θαλάσσης θα κυριαρχήσει το φετινό καλοκαίρι στις παραλίες. Εντυπωσιακές και στυλάτες, κυκλοφορούν σε γεωμετρικά και έθνικ σχέδια.

Πετσέτα θαλάσσης-παρεό 2017

Das

inart


Πετσέτα θαλάσσης διπλής χρήσης, παρεό αλλά και πετσέτα να στρώσεις στην άμμο. Είναι ιδιαίτερα απαλή και ανθεκτική και σχεδιασμένη να απορροφά το νερό.

Τετράγωνη πετσέτα θαλάσσης 2017

NEF NEF

Η τετράγωνη πετσέτα θαλάσσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 2 άτομα και αποτελεί ιδανική λύση για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Πετσέτες θαλάσσης 2017 Φλαμίνγκο

jamjar

KENTIA

Από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας είναι τα μοτίβα με φλαμίνγκο που δεν λείπουν και από τις πετσέτες θαλάσσης 2017. Όποια πετσέτα και αν επιλέξετε, τα φλαμίνγκο είναι το εισιτήριο για να είστε μέσα στη μόδα.