Καλεσμένη σε Γάμο, Τι να Φορέσω; 3 Προτάσεις για να Ξεχωρίσεις από Μακριά

Είμαι καλεσμένη σε γάμο, τι να φορέσω;
Πολύ απλά ρίξε μια ματιά στο άρθρο μας.. Οι τάσεις της μόδας θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο φόρεμα για σένα. Αν είσαι απλή καλεσμένη σίγουρα δεν χρειάζεται να ντυθείς υπερπαραγωγή, γιαυτό και οι προτάσεις μας είναι τόσο όσο… αλλά ικανές να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Καλεσμένη σε Γάμο, τι να Φορέσω;

CROP TOP

Μία πολύ καλή ιδέα είναι να φορέσετε ένα crop top σύνολο. Μία μακριά φούστα αέρινη σε καλοκαιρινό χρώμα, όπως για παράδειγμα ένα εντυπωσιακό Yellow custard σε συνδυασμό με ένα τοπ, θα εντυπωσιάσει. Σε αυτή την επιλογή υπάρχει και η δυνατότητα να φορέσετε ξεχωριστά ένα από τα δύο κομμάτια και σε κάποια άλλη περίσταση και σίγουρα το τοπ μπορεί να φορεθεί άνετα ακόμα και με τζινάκι σε μία βραδινή έξοδο.
φορεματα για γαμο

Με 60s επιρροή

Αν θέλετε να λανσάρετε μόδα, τότε μία 60s γραμμή φορέματος είναι ιδανική. Κάντε την εμφάνιση σας με ένα στιλάτο, θηλυκό girly, retro φόρεμα και φυσικά με το κατάλληλο Styling της εποχής (eyeliner και κόκκινο κραγιόν) και να είστε σίγουρες πως θα ξεχωρίσετε ανάμεσα σε τόσες καλεσμένες.

καλεσμένη σε γάμο, τι να φορέσω

Ούτε maxi ούτε midi

Πολλές φορές μπαίνουμε στο δίλημμα αν θέλουμε κοντό ή μακρύ φόρεμα. Το μακρύ μας φαίνεται άβολο ή υπερβολικά επίσημο και το κοντό ναι μεν βολικό αλλά… Κορίτσια υπάρχει μέση λύση .. ένα ankle length φόρεμα μέχρι τον αστράγαλο δηλαδή, μπορεί να είναι η λύση που ζητάτε.

φορεματα για γαμο

Φορέματα βάπτισης 2017 για μαμάδες και νονές