Αντιμετώπισε τον καύσωνα με στυλ!

Οδεύουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού και ήδη ο πρώτος καύσωνας βρίσκεται προ των πυλών με θερμοκρασίες που αναμένεται να ξεπεράσουν ακόμα και τους 44 βαθμούς.

Μέσα σ’ αυτή τη ζέστη και την υγρασία φυσικά πρέπει να προστατευθείς από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και ένας τρόπος είναι να διαλέξεις προσεκτικά τι θα βάλεις ώστε να είσαι ταυτόχρονα κομψή.

Αποτέλεσμα εικόνας για παντελόνα καυσωνας

Ξεχνάς τα τζιν: Δεν έχει καμία σημασία ότι το πρωί που ξεκινάς για το γραφείο νιώθεις καλά μέσα στο τζιν σου. Όταν το απόγευμα βγεις από τον κλιματιζόμενο χώρο στη “λάβα” της πόλης θα καταλάβεις αμέσως ότι έκανες τραγικό λάθος. Ξέχνα λοιπόν τα στενά πατζάκια. Αντίθετα μπορείς να επιλέξεις φαρδιές παντελόνες.

Αποτέλεσμα εικόνας για λινα ρουχα καυσωνας

Ύφασμα που αναπνέει: Όταν εκτίθεσαι σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες εννοείται ότι τα ρούχα σου πρέπει να είναι βαμβακερά ή λινά και γενικά φρόντισε να βάζεις στο σώμα σου υφάσματα που δεν θα φράζουν τους πόρους του δέρματός σου όπως είναι τα συνθετικά. Έτσι θα βοηθήσεις τον οργανισμό σου να αναπνεύσει κι εσύ δεν θα έχεις αυτό το αίσθημα της ασφυξίας που σε κάνει να θέλεις να γδυθείς επί τόπου!

Αποτέλεσμα εικόνας για street style summer 2017

Αέρινα look: Το ξέρουμε ότι κατάφερες να χάσεις τα περιττά κιλά και μπράβο σου, όμως δεν είναι καλή ιδέα να βάλεις τα κολλητά σου ρούχα την ώρα που το αυγό τηγανίζεται στην άσφαλτο (κι εσύ μαζί). Τέτοιες μέρες καλύτερα να βάλεις ρούχα σε άνετες γραμμές.

Σχετική εικόνα

Αγαπημένο μου σορτς: Η μεγάλη παγίδα. Ναι κάνει ζέστη, ναι σκάει το τζιτζίκι, όμως δεν μπορείς να εμφανιστείς στο γραφείο με το πιο κοντό σου σορτσάκι. Αντίθετα είναι πολύ σικ οι βερμούδες τύπου safari που θα σε καλύψουν όσο χρειάζεται και παράλληλα δεν θα υποφέρεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για οι καλυτερες φουστες

Φούστες και φορέματα: Είναι η πλέον ιδανική λύση μια και αφήνουν τις γάμπες σου ακάλυπτες και ταυτόχρονα σου χαρίζουν κομψότητα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ωραια πεδιλα

Πεδιλάκια: Μπορείς άνετα να φορέσεις το office καλοκαιρινό σου φόρεμα με ανοιχτά πέδιλα που δεν περιορίζουν το πόδι σου. Απόφυγε τα trendy σου sneakers για λίγο διάστημα. Καύσωνας με κάλτσα και αθλητικό δεν είναι το ιδανικό σου, πίστεψέ μας.

Τέλος, φρόντισε τα ρούχα σου να είναι όσο πιο ανοιχτόχρωμα γίνεται καθώς τα σκούρα χρώματα τραβούν την ακτινοβολία σαν μαγνήτης!