3 Κλειστά παπούτσια που μπορείτε να Φορέσετε το καλοκαίρι με Στυλ

Το καλοκαίρι έχει ήδη μπει και όπως καταλαβαίνουμε, τα ανοιχτά παπούτσια σιγά σιγά θα πάρουν την θέση των κλειστών. Τα δαχτυλάκια των ποδιών έχουν αρχίσει να ξεπροβάλλουν (ελπίζω περιποιημένα, αν όχι ρίξε εδώ μια ματιά) από τα σανδαλάκια, σαγιονάρες κλπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και κλειστά παπούτσια που άνετα μπορούμε να φοράμε τους ζεστούς μήνες.

Μάλιστα όχι μόνο μπορούμε να τα φοράμε άνετα αλλά κυρίωε με στυλ, μιας και κάποια από αυτά ανήκουν στις πιο fashionable τάσεις. Για παράδειγμα τα sneakers είναι η πρώτη επιλογή για εντυπωσιακά street styles..

Sneakers

Εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες ήταν ανέκαθεν ένα καλοκαιρινό, δροσερό παπούτσι και μπορεί να γίνει πολύ μοδάτο, εξαιτίας της μεγάλης ποικιλίας των χρωμάτων και των μοτίβων του. Ένα ζευγάρι φλατ navy ή leopard εσπαντρίγιες, μπορεί να δώσουν στυλ σε ένα αδιάφορο σύνολο και να φορεθούν όλη μέρα. Οι εσπαντρίγιες σε στυλ πλατφόρμας θα σας χαρίσουν θηλυκότητα, αφού θα κάνουν τα πόδια σας πιο μακριά.

Flat lace up

Μπορείτε να φορέσετε τα lace up φλατ παπούτσια σας με τζιν, φούστες, σορτς και φορέματα. Δεν χρειάζονται συστάσεις μιας και τις τελευταίες σεζόν εκτός από τους σχεδιαστές τα έχουμε αγαπήσει και μεις. Τόσο που δεν θα μπορούσαμε να μην φτιάξουμε ένα diy άρθρο για το πως να φτιάξετε μόνες σας lace up shoes