10 Υπέροχα Χρώματα για Καλοκαιρινό Πεντικιούρ!

Το πεντικιούρ είναι άκρως απαραίτητο για τις καλοκαιρινές μέρες που διανύουμε. Κάνει τα νύχια των ποδιών να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα. Ποια είναι όμως τα κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού;

 Η λίστα που ακολουθεί περιέχει 10 από τα πιο συνηθισμένα, αγαπημένα και όμορφα χρώματα που πολλές γυναίκες επιλέγουν για να βάψουν τα νύχια τους.

Δοκιμάστε τα στις διακοπές, αλλά και στις υπόλοιπες μέρες του καλοκαιριού και αναδείξτε τα νύχια των ποδιών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε τη λίστα με τα 10 κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού:

Κόκκινο

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (2)

Το κόκκινο είναι το all time classic χρώμα στα νύχια που λατρεύουν οι γυναίκες. Ανεξάρτητα λοιπόν με την εποχή του χρόνου οι αποχρώσεις του κόκκινου στα νύχια είναι must. Είναι ένα άκρως σαγηνευτικό και θηλυκό χρώμα που αρέσει εξίσου πολύ και στους άνδρες και αποτελεί ένα από τα κορυφαία χρώματα πεντικιούρ.

Κοραλί

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (3)

Το κοραλί που κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις είναι ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα που φοριέται τόσο στα νύχια, όσο και στα χείλη. Όλες οι αποχρώσεις του είναι όμορφες και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Άλλες είναι πιο κοντά στο κόκκινο και άλλες στο πορτοκαλί. Όποια όμως κι αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Ροδακινί

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (4)

Το ροδακινί είναι ακόμη ένα από τα κορυφαία χρώματα πεντικιούρ που επιλέγουν οι γυναίκες για τα νύχια τους. Δεν είναι πολύ έντονο, αλλά ούτε και άχρωμο. Αποτελεί μια απόχρωση ανάμεσα στο σομόν, το πορτοκαλί και το ροζ που θυμίζει καλοκαίρι. Φορέστε το και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Nude

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (5)

Οι nude αποχρώσεις είναι δημοφιλείς καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Κάνει τα νύχια να φαίνονται περιποιημένα, χωρίς να είναι έντονα. Αποτελεί ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί με όλα και σε όλες τις περιστάσεις. Και το καλύτερο; Αν σας χαλάσει λίγο, δεν φαίνεται ιδιαίτερα.

Μωβ – φούξια

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (6)

Το μωβ – φούξια είναι μια ενδιάμεση απόχρωση στο σκούρο μωβ και το φούξια, δυο χρώματα που είναι εξίσου πολύ ωραία για τις καλοκαιρινές μέρες. Ένα από τα κορυφαία χρώματα πεντικιούρ που είναι έντονο και κάνει τα νύχια των ποδιών να δείχνουν υπέροχα όλες τις ώρες της ημέρας. Ταιριάζει με πολλά από τα καλοκαιρινά χρώματα στα ρούχα και θα σας κάνει να λάμψετε.

Ροζ

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (7)

Μια ακόμη από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα νύχια για το καλοκαίρι είναι το ροζ. Ένα από τα κατεξοχήν θηλυκά χρώματα που έχει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Από το πολύ παλ και nude ροζ μέχρι το έντονο σκούρο του, το ροζ είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα πεντικιούρ και για φέτος. Δοκιμάστε το! Ταιριάζει με όλα και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις.

Λιλά

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (8)

Γενικότερα τα παστέλ χρώματα, όπως το λιλά είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για το πεντικιούρ. Είναι απαλό, ταιριάζει με όλα και δίνει χρώμα στα κάτω άκρα σας.

Λευκό

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (9)

Το λευκό είναι ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με όλα. Πέρα λοιπόν από το λευκό φόρεμα που κάνει θραύση την περίοδο του καλοκαιριού, το άσπρο πεντικιούρ θα κάνει τα νύχια σας να κλέψουν την παράσταση.

Γαλάζιο

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (10)

Άλλο ένα παστέλ χρώμα, λίγο πιο ιδιαίτερο που όμως θα φορεθεί πολύ φέτος είναι το γαλάζιο. Θυμίζει θάλασσα, καθαρό ουρανό και γενικότερα καλοκαίρι και κάνει τα νύχια των ποδιών σας να δείχνουν υπέροχα.

Μπλε

Κορυφαία χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού (11)

Το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις και κυρίως σε αυτές που θυμίζουν το νυχτερινό ουρανό και το απέραντο μπλε της θάλασσας είναι πολύ καλές επιλογές για τις διακοπές σας και όχι μόνο. Είναι ένα χρώμα λίγο ιδιαίτερο που δεν το τολμούν όλες οι γυναίκες. Όταν όμως το κάνουν, τα νύχια τους δημιουργούν μια υπέροχη αντίθεση και είναι εκθαμβωτικά.