Το Χρώμα της Σεζόν 2017: Τροπικό Πράσινο!

Το Χρώμα της Σεζόν 2017: Τροπικό Πράσινο στη διακόσμηση σπιτιού!

Η φετινή σεζόν 2017 σε έπιπλα και διακόσμηση είναι αφιερωμένη στην παλέτα του πράσινου, με σχέδια που μας ταξιδεύουν σε τροπικά νησιά και ανεξερεύνητα δάση. Είναι ένα στυλ που ανανεώνει το σπίτι μας ριζικά, φέρνοντας τη φρεσκάδα και την άγρια ομορφιά της φύσης στο σαλόνι μας! Δημιουργήστε το look επιλέγοντας μικρά έπιπλα και διακοσμητικά σε πράσινα χρώματα και εξωτικά σχέδια: δείτε μερικά έξυπνα tips παρακάτω.

Πράσινο παντού!

Διακοσμητές, στυλίστες εσωτερικών χώρων και αρχιτέκτονες, όλοι ψηφίζουν φέτος πράσινο. Όχι όμως μία μόνο απόχρωση. Για να πετύχετε ένα φρέσκο αποτέλεσμα που δεν γίνεται μονότονο, επιλέξτε συνοδευτικά έπιπλα, διακοσμητικά και έργα τέχνης για τους τοίχους σε διάφορες αποχρώσεις όπως σκούρο πράσινο, σμαραγδί ή πρασινοκίτρινο.

Το Χρώμα της Σεζόν 2017: Τροπικό Πράσινο στη διακόσμηση σπιτιού!

Τροπικά σχέδια

Τα ανεξερεύνητα δάση με την άγρια ομορφιά της φύσης αποτυπώνονται σε υφάσματα και επιφάνειες διακόσμησης για τους τοίχους, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μεταμορφώνει τον χώρο. Σχέδια που αναδεικνύουν λουλούδια, δέντρα, κλαδιά, φύλλα, εξωτικά πουλιά, αποτυπώνονται σε μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα και ταπετσαρίες συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα που θα σας ταξιδέψει σε τόπους ονειρικούς… παραμένοντας στο αγαπημένο σας σπίτι!

Μικρά έπιπλα

Συνοδευτικά τραπεζάκια, καλάθια αποθήκευσης, καρέκλες και γλαστράκια βοηθούν στη σύνθεση του τροπικού στυλ διακόσμησης, αρκεί να είναι φτιαγμένα από ξύλο, με σχέδια σε πλέξη, από υλικά που μας παραπέμπουν στο φυσικό στοιχείο, έτσι ώστε να υποστηρίξουν το εξωτικό ύφος που θέλουμε να πετύχουμε.

Περισσότερες ιδέες διακόσμησης και έπιπλα inart

Το Χρώμα της Σεζόν 2017: Τροπικό Πράσινο στη διακόσμηση σπιτιού!