Το Pastelage είναι η νέα εκδοχή του Balayage?

pastelage χρώμα μαλλιών 2017

Το μπαλαγιάζ το γνωρίζεις πολύ καλά! Κυριαρχεί εδώ και μερικά χρόνια στη μόδα των μαλλιών των beauty editors, των μοντέλων και των celebrities. Το μπαλαγιάζ δύσκολα θα φύγει από τη μόδα γιατί χαρίζει ένα ποιοτικό φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών μας. Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το μπαλαγιάζ και την τεχνική αυτή δες το άρθρο μας: “Μπαλαγιάζ: Όλες οι Απαντήσεις που Ψάχνεις Αναλυτικά“.

Τυπικά το μπαλαγιάζ έχει χρώματα του καστανού και του ξανθού δίνοντας την αίσθηση του sunkissed look. Όμως η L’oreal μας προτείνει τώρα να δοκιμάσουμε την τάση του pastelage που πρόκειται να είναι μια τοπ τάση για την άνοιξη καλοκαίρι 2017.

Στην ουσία, το pastelage χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από παστέλ αποχρώσεις, όπως αυτές που βάφουμε τα Πασχαλινά αυγά, και τις εφαρμόζει στα μαλλιά με την τεχνική του μπαλαγιάζ.

Έχουμε είδη δει πολλά παστέλ hairstyles να κυκλοφορούν στο instagram, όπως τα rainbow hair, τα geode hair και τα παστέλ μαλλιά του διάσημου hairstylist, Guy Tang.

Τώρα γνωρίζουμε πως αυτή η τάση λέγεται παστελάζ και αν την ακολουθήσεις στείλε μας τις φωτογραφίες σου να τις δημοσιεύσουμε!!!!

Pastelage χρώματα μαλλιών 2017

pastelage χρώμα μαλλιών 2017

pastelage χρώμα μαλλιών 2017

pastelage χρώμα μαλλιών 2017