Νυφικό Μακιγιάζ – Προτάσεις για να δείχνεις πιο Όμορφη από Ποτέ!

Από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωή σας που θέλετε να είστε πιο όμορφες από ποτέ, είναι η ημέρα του γάμου σας! Κάθε νύφη έχει την αγωνία για την εξωτερική της εικόνα και γιαυτό το λόγο οι προετοιμασίες ξεκινούν από πολύ νωρίς. Η αναζήτηση για το νυφικό μακιγιάζ είναι και αυτό από τα πιο βασικά θέματα που απασχολεί τις μέλλουσες νυφούλες και απαιτείται αρκετός χρόνος μέχρι να καταλήξετε.

“Μην ξεχνάμε πως το πρόσωπό μας είναι το πιο σημαντικό απ’όλα και θέλει ειδική φροντίδα και περιποίηση ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για κείνη την ημέρα. Ένα υγιές και καλά ενυδατωμένο πρόσωπο, θα βοηθήσει το μακιγιάζ να δείχνει άψογο πάνω σας, οπότε περιποιηθείτε το αναλόγως.”


Το νυφικό μακιγιάζ, μπορεί να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και πιθανόν να κρύψει κάποιες ατέλειες. Επίσης οι σωστές σκιάσεις θα βοηθήσουν όλες τις πλευρές του προσώπου σας να δείχνουν αρμονικές, έτσι ώστε σε όλες τις γωνίες λήψεις του φωτογραφικού φακού να φαίνεστε τέλειες.

Εδώ είναι μερικά εμπνευσμένα νυφικά μακιγιάζ και ιδέες που επιλέξαμε για σας και που σίγουρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμες για την ημέρα του γάμου σας.

Νυφικό μακιγιάζ

νυφικό μακιγιάζνυφικό μακιγιάζνυφικό μακιγιάζνυφικό μακιγιάζ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

Αντικείμενο σπουδών της η Αισθητική. Εργάζεται ως ΜakeUp Artist έχοντας μεγάλη εμπειρία σε φωτογραφήσεις μόδας, beauty editorials και τηλεοπτικές παραγωγές. Το πάθος της για τη δουλειά της, τη βοηθά να είναι σε εγρήγορση και να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της. Απολαμβάνει τις γυναικείες κουβέντες, τις βόλτες στα μαγαζιά και να αγοράζει καλλυντικά! Το μεγαλύτερο ατού είναι ο ενθουσιασμός της, που όπως λέει «είναι κολλητικός»!

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved