Ντιπ Γουακαμόλε

Το Γουακαμόλε είναι ένα ντιπ Μεξικάνικης προέλευσης, έχει πλούσια γεύση και το κύριο συστατικό του είναι το αβοκάντο. Χρησιμοποιείται ως συνοδευτικό με κράκερς, νάτσος, αλείψτε το πάνω σε μία ψημένη τορτίγια και θα ξετρελαθείτε με τη γεύση του ή ακόμα και με μπαστουνάκια αγγουριού- καρότου για να συνοδεύσετε το ποτό ή το κρασί.

Υλικά:

  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 1 κρεμμύδι
  • χυμό από 2 λάιμ
  • Ξύσμα από 1 λάιμ
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • Φρέσκος μαιντανός ψιλοκομμένος
  • Μερικές νιφάδες μπούκοβο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, βγάζουμε το κουκούτσι και αφαιρούμε τη σάρκα με ένα κουτάλι. Το βάζουμε στο μούλτι με τα υπόλοιπα υλικά και τον ψιλοκομμένο μαιντανό και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μία πλούσια αλοιφή.

 

ΝΤΟΡΙΤΑ

Ανάμεσα στη διαδρομή της συζύγου, της μάνας & της εργαζόμενης γυναίκας, στρίμωξε και την αγάπη της για τις γλυκές & αλμυρές λιχουδιές.. Το μότο της είναι "Η κουζίνα θέλει αγάπη και φαντασία".. Πειραματίζεται συνεχώς με νέες γεύσεις και όταν κάτι την εξιτάρει, το μοιράζεται με τους αγαπημένους της και μαζί μας.

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER





Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved