10 Trends Άνοιξη Καλοκαίρι 2017 για να Πάρεις τον Έλεγχο της Ντουλάπας σου

Αυτά είναι τα κορυφαία trends άνοιξη καλοκαίρι 2017 για να έχεις τον έλεγχο της ντουλάπας των ρούχων σου. Νέες τάσεις που περιλαμβάνουν κομψά άνορακ, εκτυφλωτικά χρώματα ρούχων, και τα τακούνια kitten heels.

Trends άνοιξη καλοκαίρι 2017

Χαριτωμένο ροζ

Αν δεν έχετε παρατηρήσει μέχρι τώρα, το χρώμα που είναι συνώνυμο με τη θηλυκότητα και την τρυφερότητα εισβάλλει στη ντουλάπα της φετινής σεζόν. Όλες οι αποχρώσεις είναι στο προσκήνιο, από το έντονο ροζ της τσιχλόφουσκας έως το διακριτικό ροζ κουφετί.

Έξω ο ένας ώμος

Μία άλλη δροσερή εκδοχή του off-the-shoulder της περασμένης σεζόν, είναι μόνο ο ένας ώμος έξω όπως είδαμε στην πασαρέλα από Monse, Saint Laurent.

Μπούστα εσώρουχα

Αυτή τη σεζόν η αγάπη των σχεδιαστών για τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας ήρθαν με τη μορφή του σουτιέν. Εμπνευσμένα από τα αθλητικά σουτιέν με έντονα χρώματα από DKNY, ή τα θηλυκά σουτιέν πάνω από τα ρούχα παρουσίασαν Kenzo και Giambattista Valli.

Αδιάβροχα Ανορακ

Στην περίπτωση μιας απρόσμενης ανοιξιάτικης βροχής, ένα αδιάβροχο άνορακ έχει προταθεί από τους σχεδιαστές της μόδας. Τα αδιάβροχα αυτά θεωρούνται μοντέρνα και αρκετά κομψά. Sportmax και Versace παρουσίασαν σπορ επιλογές για τους λάτρεις athleisure, ενώ η Tory Burch πρότεινε preppy chic στυλ με ένα γυαλιστερό πράσινο σακάκι.

Military trends άνοιξη καλοκαίρι 2017

Η τάση στο στρατιωτικό στυλ έχει επανεκκινηθεί αυτή τη φορά με πολλές επιλογές. Δοκιμάστε ένα επαγγελματικό σύνολο με τέλεια εμφάνιση, ρίχνοντας μια ματιά στη συλλογή Bottega Veneta.

Γυναικεία Παντελόνια που θα Φορεθούν Άνοιξη Καλοκαίρι 2017

Εφηβικά χρώματα

Φαίνεται πως το ροζ δεν είναι το μόνο χρώμα που κυριαρχεί στα trends Άνοιξη Καλοκαίρι 2017. Οι σχεδιαστές Balenciaga, Max Mara, επιτυχώς παρουσίασαν έντονα χρώματα με μια μονοχρωματική προσέγγιση, αποδεικνύοντας ότι τα φωτεινότερα χρώματα είναι καλύτερα.

Μεγάλες ζώνες στη μέση

Οι υπερμεγέθης ζώνες σε μεγάλη επιλογή σχεδίων, τονίζουν τις γυναικείες καμπύλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απλές ή στολισμένες, διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία για να τις συνδυάσετε με το ντύσιμό σας.

Kitten heels

Και όμως τα kitten heels δεν προορίζονται μόνο για τις γυναίκες άνω των 60 ετών. Αυτά τα γοβάκια έγιναν δημοφιλή μετά την Audrey Hepburn, αλλά τα είδαμε πρόσφατα και στις πασαρέλες. Delpozo και Prada πρόσθεσαν στα kitten heels κομψά λουριά και δεν ξεχνάμε τα επώνυμα παπούτσια του Dior με κορδέλα αντί για λουρί.

Κομψά λουριά χειρός

Μας αρέσει αυτό το ευπροσάρμοστο και κομψό λουρί χειρός, που το μεταφέρουμε με άνεση και επιτέλους ξαλαφρώνουμε τον ώμο μας.

Chunky Κολιέ

Μακριά κορδόνια φορτωμένα με ογκώδη αντικείμενα εντοπίστηκαν στις πασαρέλες από Vivienne Westwood, Chloe, Prada και Fausto Puglisi. Αυτό είναι άλλο ένα trend άνοιξη καλοκαίρι 2017 που θα πρέπει να υιοθετήσουμε και να συμπεριλάβουμε στο ντύσιμό μας.

Περισσότερα:

Νύχια Φθινόπωρο Χειμώνας 2017 2018. Τα Κορυφαία 10 Nail Trends που Ξεχώρισαν

5 Μεγάλες Τάσεις που σε Περιμένουν για την Άνοιξη 2017

Best Looks: εβδομάδα μόδας στο Παρίσι Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-2018

Best Looks: εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-2018

Best Looks: Φθινόπωρο Χειμώνας 2017-2018 Μιλάνο Fashion Week