Ρυζόγαλο μόλις σε 30′ Λεπτά

ρυζόγαλο

Ρυζόγαλο

Φανταστικό ρυζόγαλο πασπαλισμένο με κανελίτσα, έτοιμο μόλις σε 30 λεπτά!

Υλικά:

  • 1,5 λίτρο γάλα
  • 3 κούπες νερό
  • 1 φλιτζ ρύζι γλασέ
  • 1 φλιτζ ζάχαρη
  • 3 κ.σ κορν φλάουρ
  • 1 βανίλια
  • κανέλα

Εκτέλεση:

Βράζουμε σε μία κατσαρόλα πρώτα το νερό με το ρύζι για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε 3 μισή κούπες γάλα και βράζουμε ακόμα 15 λεπτά. Ρίχνουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε συχνά για να μην αρπάξει το ρυζόγαλο. Μετά από 15 λεπτά ρίχνω τη ζάχαρη και ανακατεύω να λιώσει. Στο υπόλοιπο γάλα διαλύω 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ και ρίχνω σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς. Αποσύρω από τη φωτιά, μοιράζω το ρυζόγαλο σε μπολάκια και αφήνω να κρυώσει. Πασπαλίζω με κανελίτσα και το ρυζόγαλο είναι έτοιμο για φάγωμα!

Από τη 
Χάρις Σιούλα