Η Γκουίνεθ Πάλτροου δημοσίευσε έναν οδηγό για… πρωκτικό σεξ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δημοσίευσε έναν οδηγό για... πρωκτικό σεξ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μέσα σ’ όλες τις άλλες δραστηριότητές της, διατηρεί και μία προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, ονόματι Goop, ο τίτλος της οποίας προέρχεται από το ονοματεπώνυμό της.

Πρόκειται για ένα εβδομαδιαίο. ενημερωτικό site που ενθαρρύνει τους αναγνώστες να «καλλιεργήσουν την εσωτερική τους όψη» μέσα από διάφορα άρθρα που αφορούν στο lifestyle, την υγεία και την ομορφιά.

Την περασμένη Πέμπτη λοιπόν, στο δεύτερο ετήσιο αφιέρωμα στο σεξ, μέσα σε ένα πλήρες περιεχόμενο άρθρων που ασχολούνται με αυτό, βρέθηκε και ένα κείμενο ερωταπαντήσεων σχετικά με το πρωκτικό σεξ με συνεντευξιαζόμενο τον ψυχαναλυτή Πολ Ιωαννίδης.

«Αρχικά ήταν σοκαριστικό, μετά αποδιδόταν στα σημεία των καιρών και της κουλτούρας μας και τώρα αποτελεί πρακτικά μία καθημερινότητα στο μοντέρνο «ρεπερτόριο» της εβδομάδας- με ένα γρήγορο σκανάρισμα κάθε είδους μίντια από το πορνό μέχρι το δίκτυο HBO, θα το διαπιστώσεις. […]

Η πραγματικότητα σχετικά με το πρωκτικό σεξ δεν είναι ότι το κάνουν όλοι. […] Αν σε ερεθίζει, τότε σίγουρα δεν είσαι ο μόνος», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω κείμενο.

Το άρθρο καταπιάνεται χωρίς καμία ντροπή με διάφορες πτυχές της σεξουαλικής πράξης, από το πρωκτικό σεξ σε μια ταινία πορνό που έρχεται σε αντιδιαστολή με την πραγματική ζωή, μέχρι τους κινδύνους για την υγεία και πώς να εξασφαλίσει κανείς μια καλή εμπειρία.

Διαβάστε όλο το κείμενο, εδώ.