Μανιτάρια Τηγανιά

Μερικές φορές όταν τρώω μανιτάρια, διαπιστώνω ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μία μπριζόλα για παράδειγμα. Για κάποιο λόγο όταν δεν έχω κάποιο κρεατικό να μαγειρέψω, φτιάχνω μανιτάρια τηγανιά που πραγματικά τα απολαμβάνω. Αν είστε και εσείς λάτρεις των μανιταριών, τότε αυτήν τη συνταγή θα τη λατρέψετε!!

Μανιτάρια τηγανιά

Υλικά:

  • 1 κιλό μανιτάρια άσπρα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα θυμάρι
  • Μισό ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε με ένα βρεγμένο πανί καλά τα μανιτάρια μας και κόβουμε σε φέτες.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε τα μανιτάρια, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Αφού μαραθούν τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το μαϊντανό.

Περισσότερα:

Λαχταριστά Κριτσίνια Τυριού! Συνοδεύστε το Κρασάκι ή το Τσιπουράκι.

Τραγανά Σπιτικά Κρουτόνς για τις Σαλάτες ή ως Σνακ με Μπυρίτσα & Κρασάκι