4 Beauty Trends Φθινόπωρο Χειμώνας 2017 2018 από τη Nέα Υόρκη

beauty trends φθινόπωρο χειμώνας 2017 2018

Τα πρώτα beauty trends φθινόπωρο χειμώνας 2017 2018 από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, κατέφθασαν και ήδη έχουμε ξεχωρίσει τα τέσσερα καλύτερα και εντυπωσιακότερα του Φθινοπώρου.

Beauty trends φθινόπωρο χειμώνας 2017 2018

Γραμμικά μάτια

Φαίνεται πως δεν πρόκειται να αποφύγουμε τα cat eyes αυτή τη σεζόν. Απογειώστε το μακιγιάζ των ματιών σας με γραφικές γραμμές, εμπνευσμένες από την εμφάνιση Prabal Gurung, ή για πιο απαλό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε λευκό eyeliner όπως έδειξε Tome. Μία ακόμη πιο εκπληκτική στροφή αυτή τη σεζόν είναι η χρήση των εντονότερων αποχρώσεων του Oscar de la Renta, όπου μια γραμμή από νέον ροζ συμπληρώνεται στα γαλάζια  βλέφαρα.

Φυσικό πρόσωπο

beauty trends φθινόπωρο χειμώνας 2017 2018

Αντί για no makuep, οι σχεδιαστές επιλέγουν λαμπερό, αψεγάδιαστο δέρμα που αποπνέει μια νεανική ατμόσφαιρα. Το δέρμα διατηρείται καθαρό με χείλη σε φυσικούς τόνους, ενώ  Lela Rose και Monse χρησιμοποίησαν τόνους του ροζ στα μάγουλα που φαίνονταν εξαιρετικά ρομαντικά και θηλυκά.

Smokey μάτια

Phillip Plein

Τα smokey μάτια θα φορεθούν πολύ αυτή τη σεζόν, με λιγότερους κανόνες και περισσότερο χώρο για μουτζούρες. Πάρτε έμπνευση από τα σκούρα, μεταλλικά χρώματα του Brandon Maxwell που επιτεύχθηκαν με τη χρήση χρωστικών για ένα 3D αποτέλεσμα ή δείτε τα cateyes μάτια από τον Phillip Plein  που περιλαμβάνει έντονες, ογκώδεις βλεφαρίδες.

Ombre Χείλη

beauty trends φθινόπωρο χειμώνας 2017 2018

Εφέ διαβάθμισης στα χείλη, όμπρε δηλαδή όπως προτάθηκε από τη Jill Stuart. Για πιο vampy look προσθέσετε ένα στρώμα gloss στα βυσσινί χείλη όπως ο Jonathan Simkhai. Για μια πρωινή εμφάνιση παίξτε με πιο υποτονικές αποχρώσεις και δημιουργήστε λεκέδες στα χείλη σας σε χρώματα του μούρο (Mara Hoffman).

Δείτε ακόμα:

Οι Πρώτες 14 τάσεις Μόδας Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-2018

Best Looks: Φθινόπωρο Χειμώνας 2017-2018 Μιλάνο Fashion Week

Best Looks: εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-2018

περισσότερα: www.buro247.my