Τα Καλύτερα Trends στη Διακόσμηση Σπιτιού Άνοιξη 2017

Εκτός από τις τάσεις στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, σήμερα θα δείτε μερικά από τα δημοφιλέστερα trends στη διακόσμηση σπιτιού άνοιξη 2017 και καλοκαίρι που ξεχώρισαν. Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών, δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο χώρο που ζουν και τους αρέσει να ασχολούνται περισσότερο με το σπίτι τους, διότι εκεί περνούν περισσότερο χρόνο και είναι κατανοητό.

Αν ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που νιώθετε το σπίτι κομμάτι του εαυτού σας και ανανεώνεστε και εσείς μαζί με αυτό κάθε φορά που το φροντίζετε, πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε αλλαγή, δείτε τα τοπ Trends στη Διακόσμηση Σπιτιού Άνοιξη 2017.

Trends στη Διακόσμηση Σπιτιού Άνοιξη 2017

Φωτεινό πράσινο

Αυτή είναι η πιο χαρούμενη απόχρωση του πράσινου που θα δείτε σε μία ανοιξιάτικη διακόσμηση. Tο πράσινο χρώμα αντιπροσωπεύει τη φρεσκάδα και την αναζοωγόνηση

Πεταλούδες

Σύμβολο της άνοιξης και του καλοκαιριού, οι πεταλούδες δεν χρησιμοποιούνται πλέον μόνο στα παιδικά δωμάτια αλλά και στη διακόσμηση άλλων χώρων του σπιτιού όπως το καθιστικό, το μπάνιο η κουζίνα κ.α

Διακόσμηση 2017 Μixed μοτίβα

Αυτήν την τάση την πρωτοσυναντήσαμε το 2016 και θα εξακολουθήσουμε να τη βλέπουμε στη διακόσμηση σπιτιού 2017 και αυτό το καλοκαίρι. Τα υφάσματα, σεντόνια, κουρτίνες, ράνερ και τραπεζομάντηλα, έχουν mixed μοτίβα σε ποικιλία χρωμάτων και μας προδιαθέτουν να υποδεχτούμε το καλοκαίρι.

Εφέ μαρμάρου

Ένα ακόμα από τα πιο δημοφιλή Trends στη Διακόσμηση σπιτιού άνοιξη 2017 είναι τo εφέ μαρμάρου στους τοίχους και στο πάτωμα. Οι σχεδιαστές στρέφονται στα ψεύτικα υλικά σαν μια πιο οικονομική λύση και καμιά φορά πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση από των αυθεντικών.

Navy χρώματα

Για το 2017 το μπλε χρώμα προτιμάται στους εσωτερικούς χώρους. Το μπλε χρώμα διαδέχεται το σκληρό μαύρο ως μία πιο γλυκιά ανοιξιάτικη επιλογή και εύκολο στο να ταιριάξει με οποιοδήποτε χρώμα.

Διακόσμηση με λουλούδια

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να ανανεώσετε το χώρο σας, αγοράζοντας νέα έπιπλα ή διακοσμητικά. Καμιά φορά το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα φυτό που θα δώσει χρώμα, θα φρεσκάρει το χώρο σας και θα φέρει την άνοιξη.

Ακόμα:

Κατάλληλα Χρώματα: Πως να τα Επιλέξετε για το Σπίτι σας
Δείτε 5 Έξυπνες Ιδέες που θα Φέρουν την Άνοιξη στη Διακόσμησή σας!
Ταπετσαρια Τοιχου: 10+ Τρόποι να τη Χρησιμοποιήσεις Αλλιώς!
Φέρε την Άνοιξη στο Σπίτι σου! Εξυπνες & Οικονομικές Μικροαλλαγές που θα Ανανεώσουν το Χώρο σου