Ανοιχτοί Πόροι πως να τους Καλύψω – Ξεφορτωθώ; Όλες οι λύσεις ΕΔΩ!

Ανοιχτούς πόρους ονομάζουμε τους διεσταλμένους πόρους στο πρόσωπό μας. Οι ανοιχτοί πόροι πολλές φορές μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα ενοχλητικοί και αντιαισθητικοί. Υπάρχουν κάποιες λύσεις μόνιμες ή προσωρινές για να τους αντιμετωπίσετε και θα τις δούμε σε αυτό το άρθρο.

1. Ανοιχτοί πόροι θεραπεία με κρέμες προσώπου

Υπάρχουν αρκετές κρέμες καθημερινής φροντίδας για τους διεσταλμένους πόρους που βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος. Το δέρμα φαίνεται πιο ομαλό και λείο και οι πόροι είναι λιγότερο ορατοί. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο δερματολόγο να σας ενημερώσει σχετικά με το προιόν που να χρησιμοποιήσετε.

 

2. Ανοιχτοί πόροι θεραπεία με με δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση είναι στην πραγματικότητα σχεδόν το ίδιο με απολέπιση του scrub, αλλά είναι ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μικρύνουν οι πόροι. Αυτή η μέθοδος ξύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφαιρεί την πάνω στοιβάδα και αναζωογονεί το δέρμα συνολικά. Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας, διότι καθαρίζει απαλά το δέρμα, διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας, και κάνει βαθύ καθαρισμό, αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα και μειώνοντας τους ανοιχτούς πόρους.

3. Ανοιχτοί πόροι προσωρινή κάλυψη με μακιγιάζ

Υπάρχουν πολλές γυναίκες με ανοιχτούς πόρους στο πρόσωπό τους, που δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν κάποια primers που μπορούν να χρησιμοποιήσουν πριν από το μακιγιάζ για να μειώσουν τους πόρους του δέρματος. Το Primer έχει πολλά οφέλη, αλλά η κύρια λειτουργία του είναι να συρρικνώνει τους πόρους ώστε το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και να έχει άψογη εμφάνιση. Αφού επιλέξετε ένα τέτοιο προιόν, μπορείτε άνετα να σταθεροποιήσετε με πούδρα για να καμουφλάρετε ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.