Πως να Φορέσετε τα πιο Street style T-shirts με Στάμπα..

Ένα από τα ρούχα που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι τα T-shirts με στάμπα.. Τα T-shirts με στάμπα έγιναν μόδα, ίσως γιατί πίσω από τις στάμπες κρύβεται ένας τρόπος έκφρασης, στοιχεία της προσωπικότητας μας και συναισθήματα που θέλουμε να εκφράσουμε. Όπως για παράδειγμα το είδος της μουσικής που προτιμάμε ή  μηνύματα που θέλουμε να περάσουμε στους άλλους με τα γνωστά  quotes ή ακόμα υπάρχουν στάμπες που μαρτυρούν τη διάθεση μας.

Γιαυτό σας λέω τα T-shirts με στάμπα είναι το αγαπημένο μας και πιο εύκολο street style μπλουζάκι.

Πως να το φορέσετε τα T-shirts με Στάμπα

%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%82-2-womanoclock

%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%82-womanoclock

Θέλετε να κάνετε ένα rock casual πρωινό ντύσιμο; Φορέστε ένα τζιν κολλητό με ένα μποτάκι, σακάκι για πανωφόρι,  είναι ο τέλειος συνδυασμός για τη πρωινή σας βόλτα ή ακόμα και για δουλειά..

 T-shirts με Στάμπα-3-womanoclock

 T-shirts με Στάμπα-5-womanoclock

Δερμάτινο παντελόνι θα αναδείξει τη rock σας πλευρά με ένα αρβυλάκι ή ακόμα και με τα sneakers σας, δέστε στη μέση σας ένα καρό πουκάμισο και από πάνω φαρδύ παλτό..

 T-shirts με Στάμπα-1-womanoclock

 T-shirts με Στάμπα-4-womanoclock

Για τις βραδινές σας εξόδους έχετε σκεφτεί τη φούστα sequin ή tutu να τη συνδυάσετε με ένα t-shirt με στάμπα; Και όμως είναι το πιο εντυπωσιακό ντύσιμο για βραδινή έξοδο, με καλσόν τρυπητό ή με σχέδια και γόβα η μπότα ψηλή μέχρι το γόνατο; Πάντα να κρατάτε μια fashionable τσάντα για να κάνετε τη διαφορά στο style!

Μαθήματα Styling από την: 
Ελένη Στρατηγοπούλου