Μπριζόλες στο Τηγάνι με Μέλι & Μουστάρδα Υπέροχη Γεύση!!

Ακόμα ένα γρήγορο και πολύ νόστιμο φαγητό, μπριζόλες στο τηγάνι με έντονο θυμαρίσιο άρωμα και σάλτσα μελιού και μουστάρδας. Η σάλτσα έχει τέλεια γεύση και θα κρατήσει τις μπριζόλες σας ζουμερές!

Μπριζόλες στο Τηγάνι

  • 5 μπριζόλες χοιρινές χωρίς το κόκκαλο
  • 2 κουταλιές λάδι
  • 1 κουταλάκι τριμμένο θυμάρι
  • 1 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
  • 4 κουταλιές σόγια σος
  • 3 κουταλιές μέλι
  • 1 με 1μιση κουταλιά μουστάρδα (ανάλογα πόσο μας αρέσει)
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη,
  • αλάτι, πιπέρι,
  • λίγο χυμό λεμόνι

Αλατοπιπερώνετε το κρέας. Ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά ένα βαθύ τηγάνι και το αλείφετε με το λάδι. Βάζετε μέσα τις μπριζόλες και τις ψήνετε για 5 λεπτά από την κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν καλά. Στο μεταξύ, ανακατεύετε σε ένα μπολάκι το τριμμένο θυμάρι, το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμόνι, τη σόγια σος, το μέλι, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Όταν οι μπριζόλες ροδίσουν τις περιχύνετε με το μείγμα. Χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε το τηγάνι και τις σιγοψήνετε για 10-15 περίπου.

Συνοδεύονται με κίτρινο ρύζι η πατάτες.

Δείτε ακόμα:

Τραπέζι με Αστακομακαρονάδα! Αγαπημένη και Εύκολη Συνταγή

Ιταλική Βραδιά στο Σπίτι με ένα Ολοκληρωμένο Μενού για την Παρέα σας!

Παντζαροσαλάτα Έτοιμη σε 5′ Λεπτά