12 Stylish Τρόποι για να Φορέσεις το Μικρό Κόκκινο Φόρεμα

Το Μικρό Κόκκινο Φόρεμα είναι εξίσου απαραίτητο να υπάρχει στην ντουλάπα σου όπως και το little black dress. Πιστεύω πως αν έχεις αυτά τα δύο κομμάτια στην ντουλάπα σου, δεν θα πρέπει να αγχώνεσαι αν δεν έχεις κάτι άλλο να φορέσεις τις γιορτές, σε γάμους, για τη βραδινή σου έξοδο κλπ.

Το μικρό κόκκινο φόρεμα, θα σου λύσει τα χέρια πολλές φορές και θα σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων όσες φορές και αν το χρειαστείς, αρκεί να μάθεις πως να το φοράς κάθε φορά με διαφορετικούς τρόπους, άλλοτε πιο μοντέρνους και άλλοτε κλασσικούς σικάτους.

Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και όλα τα παρελκόμενα, θα βλέπεις το μικρό κόκκινο φόρεμα σου να μεταμορφώνεται συνεχώς σε κάτι άλλο.

Μικρό Κόκκινο Φόρεμα πως να το Φορέσεις

μικρό κόκκινο φόρεμα πως να το φορεσεις -womanoclock-styling

Αυτή είναι μία εκδοχή που αγαπώ ιδιαίτερα.. Φορώντας το κόκκινο φόρεμα με ένα μαύρο χοντρό καλσόν, με μποτάκι /μπότα και δερμάτινο jacket, δες πως μπορείς να αναβαθμίσεις αυτό το κλασσικό φόρεμα σε ένα fashionable σύνολο.

μικρό

Το ίδιο συμβαίνει και εδώ.. και φυσικά αν το καλσόν είναι στο χρώμα στου δέρματος, με μία μπότα πάνω από το γόνατο, αμέσως το σύνολό μας γίνεται πιο θηλυκό και sexy

μικρό

Εδώ θα επιστήσω την προσοχή σας στα παπούτσια που συνοδεύουν τα κόκκινα φορέματα. Δείτε πως μία μαύρη γόβα και μία ίδια αλλά σε μπλε χρώμα, μπορούν να αλλάξουν όλο το στυλ. Και πως ένα κόκκινο κλασσικό φόρεμα όπως αυτό στη δεύτερη φωτογραφία, μπορεί να αναβαθμιστεί με ένα lace up πέδιλο. Η γόβα στη πρώτη φωτογραφία, είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ να συνοδεύει το μικρό κόκκινο φόρεμα και σαν χρώμα και σαν σχέδιο.

ricciby01_black_and_beige01-7