Φέτα Τηγανητή με Μέλι

Μία πολύ απλή συνταγή που θα λατρέψουν όσοι αγαπάνε τη φέτα. Τραγανή στο τηγάνι με φύλλο κρούστας μέλι και σουσάμι.

Φέτα Τηγανητή με Μέλι

Υλικά:

  • 4 κομμάτια φέτα κομμένα
  • 2 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση κατά πλάτος
  • 2 κουτ σούπας σουσάμι
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι

Εκτέλεση:
Τυλίγουμε τη φέτα αναδιπλώνοντας τα πλαϊνά του φύλλου έτσι ώστε να σχηματιστεί φάκελος. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τους 4 φακέλους. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι με το ξύδι ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε στους φακέλους τη σάλτσα μελιού και πασπαλίζουμε με το καβουρδισμένο σουσάμι.

Δείτε ακόμα: