Φέτα Τηγανητή με Μέλι

Σας αρέσει αυτό το άρθρο;

Μία πολύ απλή συνταγή που θα λατρέψουν όσοι αγαπάνε τη φέτα. Τραγανή στο τηγάνι με φύλλο κρούστας μέλι και σουσάμι.

Φέτα Τηγανητή με Μέλι

Υλικά:

  • 4 κομμάτια φέτα κομμένα
  • 2 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση κατά πλάτος
  • 2 κουτ σούπας σουσάμι
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι

Εκτέλεση:
Τυλίγουμε τη φέτα αναδιπλώνοντας τα πλαϊνά του φύλλου έτσι ώστε να σχηματιστεί φάκελος. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τους 4 φακέλους. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι με το ξύδι ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε στους φακέλους τη σάλτσα μελιού και πασπαλίζουμε με το καβουρδισμένο σουσάμι.

Δείτε ακόμα:

ΝΤΟΡΙΤΑ

Ανάμεσα στη διαδρομή της συζύγου, της μάνας & της εργαζόμενης γυναίκας, στρίμωξε και την αγάπη της για τις γλυκές & αλμυρές λιχουδιές.. Το μότο της είναι "Η κουζίνα θέλει αγάπη και φαντασία".. Πειραματίζεται συνεχώς με νέες γεύσεις και όταν κάτι την εξιτάρει, το μοιράζεται με τους αγαπημένους της και μαζί μας.

NEWSLETTER
womanoclock-fashion & beauty news





Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved
Instagram