Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας – Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Αν είσαι επιχειρηματίας σίγουρα ψάχνεις μερικές απαντήσεις σχετικά με Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας. Αν και οι περισσότεροι μπορεί να διαβάσετε αυτό το άρθρο μόνο για τα Χριστούγεννα, θα σας φανεί χρήσιμο για τη διακόσμηση κάθε εποχής και γιορτής μέσα στο χρόνο.

Η σωστή διακόσμηση βιτρίνας τα Χριστούγεννα αλλά και κάθε εποχής, ονομάζεται αυτόματα “επισκέψεις ή/και πωλήσεις”…. παρακινεί το ενδιαφέρον του αγοραστή να ανακαλύψει τι νέο υπάρχει μέσα σε αυτό το κατάστημα.

Όλοι οι άνθρωποι τα Χριστούγεννα χρειαζόμαστε ένα θαύμα, μαγεία, αλλαγές και νέα πράγματα για μια νέα αρχή. Οι περισσότεροι από εμάς θα αγοράσουμε αρκετά πράγματα για τα Χριστούγεννα κι εσύ, ο ιδιοκτήτης καταστήματος, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μας κερδίσεις είναι να ανανεώσεις την ενέργεια του καταστήματός σου προσφέροντάς μας μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

Χριστούγεννα Διακόσμηση Βιτρίνας

Αν κάποιος δε γνωρίζει το κατάστημά σου, το πρώτο πράγμα που θα τον τραβήξει είναι η βιτρίνα. Ο αγοραστής πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβετε πίσω από τις δικές σου πόρτες. Και για να διευκρινήσουμε μερικά πράγματα, για τη μαγεία των Χριστουγέννων δε χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψεις μια περιουσία διακοσμώντας τη βιτρίνα σου. Χρειάζεται όρεξη, δημιουργία και 4 βασικά στοιχεία παρακάτω που καλό είναι να λάβεις υπόψη. Χρησιμοποίησε τουλάχιστον ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω.

4 Βασικά στοιχεία για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας

1. Φώτα

Σήμα κατατεθέν της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που δεν μπορείς εύκολα να το παραβλέψεις. Αν προσθέσεις φως στη βιτρίνα σου αλλά και μέσα στο κατάστημα, αυτόματα ανανεώνεις την ενέργεια και προσφέρεις μαγεία. Συνήθως οι άνθρωποι κοιτάζουν το φως. Όσο πιο φωτεινό είναι ένα σημείο τόσο περισσότερο τραβάει τα βλέμματα. Ένα φωτεινό σημείο είναι καλύτερο όταν έρχεται σε αντίθεση με τη σκιά. Ρίχνεις το φως πάντα στοχευμένα.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας

2. Τάσεις και Χρώματα

Κάθε σεζόν η μόδα στο ύφος και τα χρώματα αλλάζει. Τόσο στα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ, τα είδη σπιτιού όσο και στη διακόσμηση. Αν και τα Χριστούγεννα τα έχουμε συνδυάσει με το πράσινο και το κόκκινο ή το λευκό, τα seasonal χρώματα που δένουν ένα σκηνικό αλλάζουν κάθε φορά. Αν πρόκειται να διακοσμήσουμε τη βιτρίνα μας καλό είναι να ακολουθούμε τις τάσεις μόδας στα χρώματα και το ύφος. Πχ το 2012 έως και το 2015 κυριαρχούσε στη μόδα το vintage και το χρυσό σε σχέση με το ασημί, ενώ το 2016/2017 το ασημί υπερτερεί σε όλα καθώς οι τάσεις είναι πιο futuristic και απελευθερωμένες. (χρώματα μόδας Χειμώνας 2016-2017). Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να σκεφτούμε είναι το μέρος και τα χρώματα στα στοιχεία που μας περιβάλλουν.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας
Louis Vuitton 2013

Χριστούγεννα Διακόσμηση Βιτρίνας

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας
ThomasP 2015
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας 2016
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας 2016-futuristic

3. Συνέδεσε τα στοιχεία με την εποχή

Τα Χριστούγεννα τα έχουμε συνδυάσει με το χιόνι, πάγο, με τα δέντρα, με αστέρια, με μπάλες, με χιονάνθρωπο, με λευκή αρκούδα, τάρανδους κ.α. Αν κοιτάξουμε πιο μακρυά έχουμε τα τυλιγμένα δώρα, κεριά, την κανέλα, πορτοκάλι, γούνες, γυάλινα βάζα με στολίδια, τζάκι, κάλτσες και πολλά πολλά άλλα. Αν έχεις μικρό χώρο στη βιτρίνα δεν είναι απαραίτητο να βάλεις χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά κάτι άλλο που παραπέμπει στην εποχή. Ακόμα και τα πιο μικρά στοιχεία έχουν μια δυναμική στη διακόσμηση και θα ταιριάξουν καλύτερα σε μια μικρή βιτρίνα.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας

Τα Χριστούγεννα όλα είναι μεγαλύτερα, ιπτάμενα και μαγικά

Η ανάγκη μας να θαυματοποιήσουμε κάθε τι που βλέπουμε τα Χριστούγεννα, κάνει τη δουλειά σου πιο εύκολη. Μερικά ιπτάμενα (κρεμαστά) αντικείμενα, ένα τεράστιο κουκλόσπιτο, μεγάλα δώρα αλλά και μερικές “μαγικές” προτάσεις γραμμένες στο τζάμι ή σχεδιασμένες στο τεχνητό χιόνι, είναι μερικά από τα extra tips που μπορούν να δώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων άμεσα στον καταναλωτή.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας για Παιχνίδάδικο

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας

Μερικές Ιδέες ακόμα

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Δημιουργικό το νέο Έτος!

Χριστούγεννα Διακόσμηση Βιτρίνας

Χριστούγεννα Διακόσμηση Βιτρίνας
SONY DSC

Χριστούγεννα Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστούγεννα Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστούγεννα Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστούγεννα Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστούγεννα Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστούγεννα Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση ΒιτρίναςΧριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Βιτρίνας

1 Comment

Comments are closed