Χοιρινό με Δαμάσκηνα και Πιλάφι

Χοιρινό με Δαμάσκηνα

Υλικά για 4 άτομα:

  • 2 κιλά χοιρινό μπούτι σε κομμάτια
  • 1 κουτί δαμάσκηνα αποξηραμένα
  • μισό πακέτο κάσιους
  • 500γρ κρέμα γάλακτος
  • 1-2 κρεμμύδια
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • αλάτι πιπέρι
  • 1 πακέτο ρύζι ανάμεικτο

 

Εκτέλεση:

1. Τσιγαρίζω σε λίγο ελαιόλαδο καλά το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα και έπειτα ρίχνω και το κρεμμύδι να τσιγαριστεί μαζί με τα κάσιους.

2 Σβήνω με το κρασί και δυναμώνω τη φωτιά να φύγει το αλκοόλ από το φαγητό μου.

3. Μόλις πέσει η βράση ρίχνω την κρέμα γάλακτος,  τα δαμάσκηνα, αλάτι και πιπέρι.

4. Σιγοβράζω για περίπου 30 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μου.

Σερβίρεται με ανάμεικτο ρύζι (λευκό και άγριο)

 

 

ΝΤΟΡΙΤΑ

Ανάμεσα στη διαδρομή της συζύγου, της μάνας & της εργαζόμενης γυναίκας, στρίμωξε και την αγάπη της για τις γλυκές & αλμυρές λιχουδιές.. Το μότο της είναι "Η κουζίνα θέλει αγάπη και φαντασία".. Πειραματίζεται συνεχώς με νέες γεύσεις και όταν κάτι την εξιτάρει, το μοιράζεται με τους αγαπημένους της και μαζί μας.

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER





Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved