Travel like a Star: Ρούχα για να Ταξιδέψεις το Χειμώνα με Στυλ

Αν και δεν υπάρχει κάποιος κανόνας συγκεκριμένα… υπάρχουν μερικά outfits που όταν τα βλέπεις αναγνωρίζεις ότι είναι κατάλληλα για ταξίδι. Πολλές φορές μπήκα στο τρυπάκι να αναρωτηθώ ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα για ταξίδι τον Χειμώνα. Αν σκεφτείς καθαρά τις ανάγκες που έχεις όταν ταξιδεύεις, για πιο σκοπό αλλά και για που τότε όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Ρούχα για Ταξίδι τον Χειμώνα

Σε ένα ταξίδι χρειαζόμαστε άνεση και στυλ, ειδικά αν ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο. Αν το ταξίδι είναι για επαγγελματικό σκοπό χρειαζόμαστε ένα άτυπο business style, που και πάλι θα είναι άνετο. Κάτι άλλο που μπορούμε να διαχωρίσουμε είναι το ταξίδι με αεροπλάνο ή ταξίδι με αυτοκίνητο, πλοίο, τρένο. Όλα έχουν περισσότερο να κάνουν με το χρόνο που ταξιδεύεις, πόσο άνετη θα είσαι αλλά και που πας. Για παράδειγμα όταν ταξιδεύεις με πλοίο έχεις περπάτημα πάνω σε ανισόρροπο έδαφος οπότε δε θα επιλέξεις ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αντιθέτως, στο αεροπλάνο μπορείς να τα φορέσεις. Στο αυτοκίνητο πάλι, δεν έχεις την ελευθερία του χώρου οπότε χρειάζεσαι ακόμη πιο άνετα ρούχα για να βολευτείς. Επίσης, είναι άλλο πράγμα να ταξιδεύεις στο Λονδίνο, Παρίσι ή Μιλάνο που θα χρειαστείς πιο στιλάτα outfits.. και άλλο να πας για σκι στο βουνό που θα είσαι πιο σπορ!

Ταξιδάκι το ΣΚ? Ορίστε τι θα πάρεις Μαζί σου το Χειμώνα 2017

Το καλό είναι ότι μπορούμε να πάρουμε παραδείγματα από τις celebrities και από τις fashion bloggers και να τα εφαρμόζουμε στο δικό μας στυλ. Λατρεύω το στυλ της Gigi Hadid, είναι σοβαρό, νεανικό όσο χρειάζεται και μπορεί να είναι τόσο τυπικό όσο και spor!

Ρούχα για Ταξίδι τον Χειμώνα – Travel Outfits

τι να φορέσω στο ταξίδι - Gigi Hadid Style
Ρούχα για ταξίδι σε πόλεις της Ευρώπης – Gigi Hadid
Ρούχα για ταξίδι - Gigi Hadid
Travel Outfits – Gigi Hadid
τι να φορέσω στο ταξίδι
Rosie Huntington
Ρούχα για Ταξίδι τον Χειμώνα
Celebrities Travel Style

τι να φορέσω στο ταξίδι το ΧειμώναΡούχα για Ταξίδι τον Χειμώνατι να φορέσω στο ταξίδι το Χειμώνατι να φορέσω στο ταξίδι το ΧειμώναΡούχα για Ταξίδι τον ΧειμώναΡούχα για Ταξίδι τον Χειμώνατι να φορέσω στο ταξίδι το Χειμώνα