Σχέδια Νυχιών Άνοιξη Καλοκαίρι 2017 – Fashion Week Trends

Νύχια άνοιξη Καλοκαίρι 2017

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε τα trens στο χρώμα και το σχήμα των νυχιών άνοιξη καλοκαίρι 2017. Εδώ θα δούμε όλες τις νέες τάσεις σε σχέδια στα νύχια 2017 άνοιξη καλοκαίρι όπως παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας στα fashion weeks.

Η σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2017 έρχεται με μια μεγάλη γκάμα στα σχέδια νυχιών που τελικά ξεπερνάει και κάθε φαντασία. Από τα απλά σχέδια που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι σε γαλλικό η μερικά graphic nail art, έως και τα ιδιαίτερα πολύπλοκα διακοσμημένα νύχια (jeweled & beaded nails) που είδαμε από τους the Blonds και Libertine… θα λέγαμε ότι η παρουσίασή τους στα σχέδια – νύχια 2017 άνοιξη καλοκαίρι – ταιριάζει περισσότερο σε χειμερινούς μήνες, όμως η τέχνη αυτό είναι! έμπνευση και δημιουργία. Ας δούμε τις τάσεις

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι – Σχέδια Νυχιών:

#1. Σχέδια Νυχιών 2017 σε διάφανη Βάση

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια σε διάφανη βάση
Novis, Proenza Schouler
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια σε διάφανη βάση
House of Holland, Lela Rose
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια σε διάφανη βάση
Alice & Olivia
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια stripes
Teatum Jones, Nicole Miller

Τα Νύχια 2017 άνοιξη καλοκαίρι έχουν διάφανη βάση ή ένα ελαφρύ λεπτό και διάφανο λευκό στρώμα μανό για να αναδεικνύεται το σχέδιο επάνω στο νύχι. Είδαμε πολύ όμορφα χρωματιστά blocks από τον Οίκο Novis και handmade αφηρημένα (abstract) σχέδια από τους Proenza Schouler και Alice & Olivia. Είδαμε γαλλικό με χρώμα από τους House of Holland και Lela Rose πάνω σε διάφανη βάση ενώ οι Teatum Jones και Nicole Miller έφεραν ξανά τα handmade stripes με μανό.

#2. Γκλίτερ γύρω από τα νύχια, επάνω στο δέρμα

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Glitter γύρω από τα Νύχια
Rodarte, Dorhout Mees

Λίγο διαφορετικό από αυτά που γνωρίζαμε αλλά αυτή η τάση, χρώμα επάνω στο δέρμα, έχει ξεκινήσει με τα τατουάζ χεριών και τα στρας εδώ και καιρό. Αυτή τη σεζόν φοράμε άφοβα γκλίτερ γύρω από τα νύχια, στα πετσάκια.

#3. New Striped Nails

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια stripes
Vera Wang, Reem Acra
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια stripes με χρώμα
Fashion East, Opening Ceremony

Χοντρές Ρίγες κατά μήκος του νυχιού που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος τους, είδαμε από τους Vera Wang και Reem Acra σε μαύρο και feminine ροζ αντίστοιχα. Οι χοντρές ρίγες φτιαγμένες με το χέρι σε έντονα χρώματα έγιναν must have σχέδιο νυχιών άνοιξη καλοκαίρι 2017 και από τους οίκους Fashion East και Opening Ceremony, σε οριζόντια θέση συνδυασμένες με μαύρο μανό.

#4.  Χρωματιστά Τελειώματα

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια γαλλικό με χρώμα
Creatures of Comfort, Desigual

Ένα πολύχρωμο γαλλικό με μεταλλικά τρίγωνα στη βάση του νυχιού παρουσίασε ο οίκος Creatures of Comfort ενώ από τους Desigual έχουμε ένα απαλό ombre πάνω σε λευκό με έντονο κίτρινο τελείωμα στις άκρες.

#5. Το κλασσικό Γαλλικό επιστρέφει

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - γαλλικό

Το γαλλικό όπως το γνωρίζεις εδώ και χρόνια είναι πάλι εδώ. Με γαλακτερό στη βάση του νυχιού, με διαγώνιο γαλλικό ή μεταλλικό το μόνο που άλλαξε το 2017 σε αυτό το κλασικό μανικιούρ είναι το σχήμα του νυχιού.

#6. Το νέο Γαλλικό Μανικιούρ

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - το νέο γαλλικό
Rebecca Minkoff, Cushnie et Ochs

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι -γαλλικό με pastels
Taoray Wang, Naeem Khan
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - νέο γαλλικό
Carmen Marc Valvo

Αγάπησα πολύ το διαγώνιο γαλλικό του οίκου Cushnie et Ochs με τη βάση στο χρώμα του δέρματος. Ένα εκπληκτικό διαφορετικό και κομψότατο γαλλικό μανικιούρ! Με την ίδια λογική, σε χρώματα burgundy κόκκινο και απαλό ροζ έρχεται ο οίκος Rebecca Minkoff να υποστηρίξει το handmade art που επικρατεί αυτή τη σεζόν… ακόμα και αν δεν πετύχεις την τέλεια διαχωριστική γραμμή το μανικιούρ σου θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Από τους Taoray Wang και Naeem Khan είδαμε γαλλικό σε λευκό, πότε στη βάση πότε στο ελεύθερο άκρο, συνδυασμένο με παστέλ ροζ ή γαλάζιο ενώ από τον οίκο Carmen Marc Valvo είδαμε ένα striped γαλλικό

#7. HalfMoon & Dot στο Κόκκινο

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια με κόκκινο
Charlotte Olympia, Jeremy Scott

Το κόκκινο, ένα από τα must haves μανό του καλοκαιριού 2017 καλύπτει το νύχι στο μεγαλύτερο μέρος του δημιουργώντας το μανικιούρ half moon και το one dot.

#8. Graphic Art

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια dot
Jeremy Scott
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια graphic art
Christian Siriano, Libertine
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια
Tanya Taylor
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια καρδιές
Rachel Antanoff

Έντονες αντιθέσεις και Pop χρώματα μανό δημιουργούν τα νέα graphic art νύχια 2017 άνοιξη καλοκαίρι 2017. Τα σχέδια αυτή τη σεζόν δημιουργούνται κατά βάση σε όλα τα νύχια.

#9. Μεταλλικά & Chrome Σχέδια Νυχιών 2017

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια ombre metallics
Costello, Zero Maria Cornejo
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - μεταλλικό
Philip Lim, Mugler

Ombre μεταλλικά & Chrome νύχια, που συνεχίζουν την πορεία τους στη μόδα, παρουσίασαν οι οίκοι Costello και Zero Maria Cornejo. chrome nails πάνω σε λευκό περίγραμμα είδαμε από τον οίκο Philip Lim. Οι Mugler δημιουργούν ένα πιο απλό σχέδιο με διαγώνιο μεταλλικό τμήμα στο μισό άκρο του νυχιού.

#10. Διαφορετικό χρώμα σε 1 ή περισσότερα Νύχια

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - διάφορα χρώματα
Thom Browne, Thom Browne

Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε 2 νύχια σε 1 διαφορετικό χρώμα από το βασικό. Αυτό το καλοκαίρι αυτά τα 2 νύχια έχουν άλλο χρώμα με βάση τον οίκο Thom Browne. Στην ουσία χρησιμοποιούμε 3 χρώματα, το ένα είναι λευκό (must have χρώμα μανό για την άνοιξη καλοκαίρι 2017) και το άλλα 2 είναι σε απαλές αποχρώσεις.

Από τον ίδιο σχεδιαστή είδαμε ένα οποιοδήποτε νύχι με διαφορετικό χρώμα. Αυτό που θα παρατηρήσεις ως αλλαγή αυτή τη σεζόν είναι το μανό να αλλάζει σε πυκνότητα και κορεσμό χρώματος. Φέτος, θα δεις τα διάφανα χρώματα μανό όπως το κίτρινο που βλέπεις από αυτόν τον οίκο.

#11. Fashion Contest Manicure

Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια
The Blonds, Libertine
Νύχια 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Σχέδια
Libertine

Εδώ, δε χρειάζεται να πούμε πολλά! Τα πιο καλλιτεχνικά σχέδια και nail designs, και φυσικά τα περισσότερα από αυτά δε θα τα φορούσαμε σχεδόν ποτέ έξω, τα έχουμε δει από τους The Blonds & Libertine. Είναι τα fashion manicure που σου υπενθυμίζουν ότι το μανικιούρ είναι μία τέχνη….