Πως να Στρώσετε το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι – 3 Βασικά Tips

Μπορεί να περάσετε αμέτρητες ώρες κοιτώντας εικόνες με στολισμούς τραπεζαρίας για να δείτε πως να στρώσετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, αλλά όμως καμία φορά και οι πολλές πληροφορίες και εικόνες μπορεί να σας μπερδέψουν.  Έχοντας στο μυαλό μας τόσους διαφορετικούς στολισμούς τραπεζιών και έτσι βομβαρδισμένες από εντυπωσιακές εικόνες που είμαστε, δεν εστιάζουμε στα βασικά σημεία της διακόσμησης και στο τέλος το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αρμονικό.

Θα μοιραστώ μαζί σας τρία βασικά tips για το πως να στρώσετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι εύκολα και θα σας προτείνω και κάποιες ιδέες να το διακοσμήσετε με οικονομικά υλικά που όλες οι νοικοκυρές έχουμε στο σπίτι μας.

Πως να Στρώσετε το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι 

1# Τραπεζομάντηλο

πως να στρώσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζιπως να στρώσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Στρώνουμε ένα μονόχρωμο τραπεζομάντηλο σε κόκκινο, λευκό ή πράσινο χρώμα και στο κέντρο τοποθετούμε ένα ράνερ από τα άλλα χρώματα. Αν το τραπεζομάντηλο είναι κόκκινο τότε λευκό ή πράσινο ράνερ, αν είναι λευκό, κόκκινο ή πράσινο ράνερ κλπ.

2# Ο Στολισμός να είναι στο κέντρο

πως να στρώσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζιπως να στρώσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Στολίζουμε το κέντρο του τραπεζιού με μία χριστουγεννιάτικη σύνθεση. Προτείνω κάτι εύκολο και όμορφο, όπως πράσινη γιρλάντα λουλουδιού με κουκουνάρια, μπάλες ή μικρές χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Ενδιάμεσα μπορείτε να βάλετε αναμμένα κεριά ή φαναράκια για να δώσετε ένα πιο ατμοσφαιρικό κλίμα. Αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο στις εικόνες θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Χαρτοπετσέτες & Μαζαιροπήρουνα

μαχιροπηρουνα στολισμος%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6

Υπάρχουν πανέμορφα χριστουγεννιάτικα σχέδια τα οποία μπορείτε να φτιάξετε με τις χαρτοπετσέτες σας. Διαλέξτε χαρτοπετσέτες σε ένα από τα τρία χρώματα που προτείναμε και δημιουργήστε δέντρα λουλούδια, μπότες, Άη βασίληδες, σκουφιά (δείτε εδώ τα videos) . . Αν δεν έχετε χρόνο για πολλά-πολλά διπλώστε τις χαρτοπετσέτες, βάλτε σε κάθε μία από ένα αληθινό ή αποξηραμένο κλαδί από πεύκο ή έλατο, τοποθετήστε πάνω τα μαχαιροπήρουνα, τυλίξτε με μία κορδελίτσα… και έτοιμος ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του τραπεζιού

Δώσε στο Σπίτι σου Χριστουγεννιάτικη Γιορτινή Ατμόσφαιρα

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση για Κάθε Γωνιά του Σπιτιού σας!