Πως να Φορέσετε το Βελούδινο Φόρεμα All Day!!!

Πολλές γυναίκες θα αναρωτιέστε πως να συνδυάσετε ένα βελούδινο φόρεμα ή ρούχο το οποίο η αλήθεια είναι λίγο δύσκολο, αλλά και βαρύ, απ’την άποψη ότι το βελούδο θεωρείται πιο επίσημο και είθισται να το φοράμε κυρίως το βράδυ. Η μόδα έχει άλλη άποψη όμως και πλέον θέλει το βελούδο να φοριέται όλη μέρα..Γι αυτό εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα φώτα μας!

Πως να Φορέσω το Βελούδινο Φόρεμα

βελούδινο φόρεμα

βελούδινο φόρεμα -2

βελούδινο φόρεμα -1

Για τις πρωινές ώρες μπορείτε να διαλέξετε ένα boho βελούδινο φόρεμα,συνδυάζοντας ένα μποτάκι η ακόμα κ sneakers..Jean jackets με αγκράφες για να το κάνετε πιο εναλλακτικό. Μπορείτε ακόμα να το φορέσετε στενό με μπότα για πιο extreme εμφανίσεις..

βελούδινο φόρεμα -3βελούδινο φόρεμα -4

Για τα απογευματινά σας outfits, μπορείτε να φορέσετε μακρύ βελούδινο φόρεμα με πιο ανοιχτό ντεκολτέ και να το συνδυάσετε με αρβύλα κ δερμάτινο jacket, θέλετε ροκ αλλά και ταυτόχρονα σέξι; φορέστε το με ψηλή μπότα.

βελούδινο φόρεμα -4βελούδινο φόρεμα -3

Για το βράδυ προτιμήστε ένα μίντι βελούδινο φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ, εσείς που έχετε πλούσιο στήθος. Αν το μπούστο δεν είναι το δυνατό σας σημείο φορέστε ένα βελούδινο φόρεμα με μία ωραία ανοιχτή πλάτη!Η γόβα να είναι ως πρώτη σας επιλογή.. Σακάκι, δερμάτινο τζάκετ η παλτό .. Ξέρω έχω γίνει κουραστική αλλά μη ξεχνάτε τα αξεσουάρ ειδικά το choker !!!

Μαθήματα Styling από την:
Ελένη Στρατηγοπούλου