13 Διακριτικά Γιορτινά Μανικιούρ Μαύρο Χρυσό & Μπεζ Χρυσό

 

Το μανικιούρ μαύρο χρυσό είναι από τους συνδυασμούς χρωμάτων που φανερώνουν πολυτέλεια και το μπεζ χρυσό δίνει πάντα αριστοκρατική εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτά τα χρώματα τα αγαπώ ιδιαίτερα, γιατί είναι η εναλλακτική μου επιλογή όταν θέλω ένα εντυπωσιακό, glamorous μανικιούρ, αλλά ταυτόχρονα διακριτικό.

Σε κάποιες ειδικές περιστάσεις η σε γιορτινές περιόδους όπως είναι τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, ο Βαλεντίνος, που ψάχνετε κάτι πολύ πολύ ιδιαίτερο, δοκιμάστε αυτούς τους δύο χρωματικούς συνδυασμούς στα νύχια χρυσό μαύρο και μπεζ χρυσό, που είναι η ιδανικότερη επιλογή αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, θεματικά χρώματα (κόκκινο, χρυσό μπορντό κλπ).


Εμείς για τις φετινές γιορτές θα σας δώσουμε μία μικρή γεύση σε μανικιούρ μαύρο χρυσό και μπεζ χρυσό, αλλά εσείς μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα χρώματα σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Πάρτε μερικές ακόμα ιδέες για Χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών και Περισσότερα Χριστουγεννιάτικα νύχια μοναδικής κομψότητας

Μανικιούρ Μαύρο Χρυσό & Μπεζ Χρυσό

 μανικιούρ μαύρο χρυσό-2 μανικιούρ μαύρο χρυσό-3 μανικιούρ μαύρο χρυσό-4 μανικιούρ μαύρο χρυσό-5 μανικιούρ μαύρο χρυσό

 μανικιούρ μαύρο χρυσό-7 μανικιούρ μαύρο χρυσό-8 μανικιούρ μαύρο χρυσό-9 μανικιούρ χρυσό μπεζ-2μανικιούρ χρυσό μπεζ-3μανικιούρ χρυσό μπεζ-4μανικιούρ χρυσό μπεζ

μανικιούρ χρυσό μπεζ-1

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

Αντικείμενο σπουδών της η Αισθητική. Εργάζεται ως ΜakeUp Artist έχοντας μεγάλη εμπειρία σε φωτογραφήσεις μόδας, beauty editorials και τηλεοπτικές παραγωγές. Το πάθος της για τη δουλειά της, τη βοηθά να είναι σε εγρήγορση και να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της. Απολαμβάνει τις γυναικείες κουβέντες, τις βόλτες στα μαγαζιά και να αγοράζει καλλυντικά! Το μεγαλύτερο ατού είναι ο ενθουσιασμός της, που όπως λέει «είναι κολλητικός»!

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER
womanoclock-fashion & beauty news

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved
Instagram