Κιμαδόπιτα Μούρλια!!!

Να ξέρετε ότι όταν φτιάχνω πίτες προσπαθώ να τις κάνω όσο πιο απλές γίνεται, γιατί ως εργαζόμενη δεν έχω τόσο χρόνο όσο θα ήθελα. Αυτή η κιμαδόπιτα είναι εύκολη, γρήγορη και από νοστιμιά μούρλια!!! Προτείνω να την δοκιμάσετε.

Κιμαδόπιτα

Υλικά:

  • 1 κιλό κιμά ανάμεικτο ( αλλιώς μόνο μοσχαρίσιο)
  • 2 κονσέρβες μανιτάρια
  • 3-4 πράσα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  •  3-4 αυγά
  • 400γρ τυρί έμενταλ ή κασέρι
  •  1 πακέτο σφολιάτα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ζεματάμε τα πράσα και το κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα και σε μια άλλη τσιγαρίζουμε τον κιμά, μετά ρίχνουμε τα μανιτάρια και προσθέτουμε πολύ λίγο νεράκι. Μόλις γίνουν τα πράσα με το κρεμμύδι τα ρίχνουμε μέσα στον κιμά και αλατοπιπερώνουμε. Κατεβάζουμε απ΄την φωτιά μόλις πιει όλα τα νερά. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα καλά και ύστερα τα τυριά. Ανακατεύουμε καλά και τα απλώνουμε στο που έχουμε στρώσει με το ένα φύλλο σφολιάτας . Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, χαράζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου.