Μακιγιαζ Διασημων : Βήμα-βήμα τo Glamorous Μεταλλικό Μακιγιάζ της Beyonce

Τρελαίνομαι στις επίσημες εξόδους να πειραματίζομαι με το μακιγιάζ μου και πολλές φορές επιδιώκω να αντιγράφω μακιγιαζ διασημων που είναι τα fashion icons της εποχής… Σε ποια δεν αρέσει αντί για την κοπέλα με το ισόπατο παπούτσι και το γλυκούλικο πρόσωπο, να μεταμορφώνεται σε μία εντυπωσιακή ντίβα. Τι λέτε, να δοκιμάσουμε σήμερα μαζί να αντιγράψουμε μία ντίβα της pop μουσικής;

Μακιγιαζ Διασημων

Τι θα χρειαστείτε:

  •  Μεταλλική μπλε prussian σκιά ματιών (πρωσικό μπλε)
  • Μαύρη σκιά ματιών
  • Ασημί σκιά ματιών
  • Μαύρο μολύβι ματιών
  • Μολύβι ή σκιές για τα φρύδια
  • Μάσκαρα
  • Και φυσικά ψεύτικες βλεφαρίδες( το αγαπημένο αξεσουάρ των stars)

Η φωτογραφία θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα σωστά βήματα και τον τρόπο που θα πρέπει να τοποθετήσετε τις σκιές

%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%ba%ce%b9%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%b6

1). Κάντε μία φωτεινή βάση στο πρόσωπό σας με τις τεχνικές φωτοσκίασης που έχουμε πει κατά καιρούς. Αν δεν έχετε ιδέα γιατί πράγμα μιλάω, δείτε εδώ (Βάση στο πρόσωπο),(τεχνικές φωτοσκίασης).

2). Γεμίστε τα φρύδια σας με το μολύβι και δώστε τους ένα ωραίο σχήμα. Αν έχετε πολύ λεπτά φρύδια μπορείτε να τα κάνετε πιο χοντρά, άλλωστε τα παχιά φρύδια δίνουν νεανική όψη στο πρόσωπο.

3). Με το μαύρο μολύβι βάψτε το περίγραμμα των ματιών σας, σύρριζα στις ρίζες των βλεφαρίδων ( σημείο 4)΄και στο εσωτερικό των ματιών.

4). Απλώστε την ασημί σκιά σε όλο το βλέφαρο μέχρι και την καμπύλη του φρυδιού (όπως είναι το (σημείο 0 ) καθώς και στο κάτω βλέφαρο. Βάλτε περισσότερη ποσότητα στα σημεία κάτω από το φρύδι και την εσωτερική γωνία του ματιού, για να δώσετε περισσότερη λάμψη ( σημεία 1)

5). Τώρα απλώστε πάνω από το ασημί χρώμα, τη μπλε prussian-μεταλλική σκιά, αφήνοντας 2-3 εκατοστά από το εσωτερικό ( για να μη καλυφθεί το ασημί εντελώς) του βλεφάρου έως την εξωτερική γωνία, σχεδιάζοντας αυτήν την φορά ένα πλάγιο «U» ( σημεία 2 και 3). Το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο

6). Πάρτε τώρα τη μαύρη σκιά και γεμίστε μόνο την εξωτερική γωνία (σημείο 3) για να δώσετε ένταση, δεν θέλουμε υπερβολική ποσότητα, ίσα ίσα να σκουρήνουμε 2-3 τόνους. Με το πινέλο διαβάθμισης και με κινήσεις όπως των υαλοκαθαριστήρων, σύρετε το χρώμα από το σημείο 3 προς το κέντρο, περίπου μέχρι τα μισά του 2, για να τα αναμίξετε και να διαβαθμίσετε τα χρώματα. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα.

μακιγιαζ διασημων-1

7). Με τη μαύρη σκιά βάψτε το μάτι και από κάτω από τη μέση και προς τα έξω, δίνοντας περισσότερη ένταση στο τελείωμα του ματιού. Διαβαθμίστε με το πινέλο όπως κάνατε πριν.

8) Βάλτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες (πως να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες) και αφού στεγνώσουν καλά, με τη μάσκαρα προσπαθήστε να τις ενώσετε με τις δικές σας για να φαίνονται όσο πιο φυσικές γίνεται.

μακιγιαζ διασημων