Hair Strobing: Η νέα Τεχνική Βαφής Μαλλιών των Star

Όπως έχουμε δει στο μακιγιάζ την τεχνική strobing, έτσι η ίδια τεχνική (hair strobing) έρχεται και στη βαφή μαλλιών το 2016 για να εντυπωσιάσει το γυναικείο κοινό με τις ικανότητές της στο φυσικό αποτέλεσμα, υποστηριζόμενη από όλες τις μεγάλες εταιρίες βαφής μαλλιών.

Ο Σεπτέμβριος υποδέχεται τη νέα σεζόν και μας προδιαθέτει για αλλαγές, νέα ξεκινήματα και νέες κατευθύνσεις. Και φυσικά η αλλαγή και το look των μαλλιών κινούνται παράλληλα. Ας μιλήσουμε λοιπόν για τη νέα τεχνική βαφής μαλλιών hair strobing!

Hair Strobing η νεα τεχνικη Βαφης Μαλλιων

Κάθε μέρα, οι Διάσημοι hair colorist των Star του Holywood δημιουργούν και εντυπωσιάζουν με τις νέες τεχνικές βαφής μαλλιών. Ο σκοπός τους είναι να δημιουργούν μεθόδους και φόρμουλες που καταστρέφουν τα γυναικεία μαλλιά όσο το δυνατόν λιγότερο ενώ δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν μας παρακολουθείς γνωρίζεις τι σημαίνει η έννοια του strobing που την έχουμε δει στο μακιγιάζ και παραδόξως αυτή η τεχνική λειτουργεί και για τα μαλλιά. Το Hair strobing ήρθε για να δώσει έξτρα λάμψη και βάθος, μία τρισδιάστατη όψη, στα μαλλιά μας. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις τα μαλλιά σου, μη φοβηθείς καθόλου αυτή την τεχνική καθώς θα προσαρμοστεί ακριβώς στα φυσικά χρώματά σου και θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λόγω της δουλειάς μας έχουμε δει πολλές φορές αποτελέσματα που δεν έχουν καμία σχέση με το φυσικό, είναι παράταιρα και δεν κολακεύουν καθόλου τις γυναίκες. Η σωστή επιλογή του κομμωτηρίου παίζει τεράστιο ρόλο στο αποτέλεσμα, όπως και η σωστή στρατηγική που θα ακολουθήσει ο hair colorist η οποία διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.

Hair Strobing η νεα τεχνικη Βαφης Μαλλιων

Η τεχνική βαφής του Hair strobing έχει σκοπό να κατανέμει τα highlights και contouring των μαλλιών με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσει λάμψη, βάθος, διάσταση! Αυτό επιτυγχάνεται βάφοντας μεγαλύτερα layers (τμήματα μαλλιών) με το χρώμα που θα κάνει contrast χρησιμοποιώντας χρώμα βαφής κατά 2 τόνους ανοιχτότερο από το φυσικό χρώμα για τα highlights ή/και κατά 2 τόνους σκουρότερο από το φυσικό χρώμα για το contouring.

Αν ο hair colorist αποφασίσει σωστά για τα χρώματα (perfect blend) και για το που πρέπει να δώσει ένταση και βάθος για το δικό σου πρόσωπο τότε η τεχνική strobing θα αναδείξει τα ζυγωματικά σου και τα μάτια σου.

Ετοιμάσου γι αυτή την αλλαγή!