Η GIGI HADID γιόρτασε τη συλλογή TOMMYXGIGI στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Η GIGI HADID γιόρτασε τη συλλογή TOMMYXGIGI στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ
View Gallery 4 Photos

ΤΙ: το supermodel Gigi Hadid ταξίδεψε στο Ντουμπάι στις 10 Οκτωβρίου 2016 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της #TogetherTour. Η περιοδεία μεταφέρει τη Gigi από τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και το Μιλάνο στο Ντουμπάι, το Τόκιο και τη Σαγκάη για να δει πως οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δίνουν στη συλλογή TommyXGigi το δικό τους τοπικό styling twist.

Η Gigi είδε μερικά από τα πιο εμβληματικά μνημεία του Ντουμπάι διασχίζοντας τις ακτές ξεκινώντας από το λιμάνι της πόλης με γιωτ παρέα με τοπικούς influencers συμπεριλαμβανομένων των Alanoud Badr (Lady Fozaza), Mariyah Gaspacho(Mahryska), Teresa Karpinska (StyleDrifter), Tala Samman (My Fashion Diary),Kat Lebrasse και Natalya Kanj (Five Five Fabulous). Κατά τη διάρκεια αυτού είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στυλιστικές εμπνεύσεις και να διαμορφώσουν τη συλλογή TommyXGigi με το twist του Ντουμπάι.

Το απόγευμα οι καταναλωτές ήταν προσκεκλημένοι στο “Fashion Catwalk” στο The Dubai Mall. Τριάντα συμμετέχοντες επιλέχθηκαν από το πλήθος για να λάβουν αποκλειστική VIP πρόσβαση στο χώρο και να γνωρίσουν από κοντά τη Gigi.

Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε και από ψηφιακές δραστηριότητες όπως την διαχείριση του Tommy Hilfiger’s Snapchat channel από την Shereen Mitwalli.

Η συλλεκτική συλλογή διαθέτει ρούχα από την γυναικεία sportswear σειρά, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιών ηλίου, και το άρωμα THE GIRL. Τα σχέδια γιορτάζουν την μοναδική ματιά της Gigi Hadid στο σύγχρονο στυλ, συγχωνευμένη με την χαρακτηριστική “classic American cool” κληρονομιά του Tommy Hilfiger. Το look είναι αβίαστο, νεανικό και cool – είναι η νέα προσέγγιση της Gigi πάνω στο ναυτικό στυλ με μία παιχνιδιάρικη, ρομαντική ματιά.

Η συλλογή TommyXGigi είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματαTommy Hilfiger. Η παγκόσμια πρεμιέρα της συλλογής στη πασαρέλα πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Ο Tommy Hilfiger φιλοξένησε για πρώτη φορά το fashion show “#TOMMYNOW”, το οποίο ήταν ανοιχτό για το κοινό. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση αγκάλιασε την ευρύτερη δέσμευση του Tommy Hilfiger για τον εκδημοκρατισμό της μόδας, με όλα τα κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης και της συλλογής TommyXGigi, να είναι διαθέσιμα προς πώληση σε παγκόσμιο επίπεδο τη στιγμή που θα εμφανιστούν στην πασαρέλα.

Η #TogetherTour περιοδεία της Gigi Hadid, με πολλές πόλεις – σταθμούς στο πρόγραμμα – ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο της Γερμανίας όπου παρευρέθηκε στην έκθεση Bread & Butter by Zalando και παρουσίασε για πρώτη φορά την συλλογή TommyXGigi. Επίσης επισκέφθηκε το Μιλάνο και θα συνεχίσει την #TogetherTour περιοδεία στο Τόκιο στις 12 Οκτωβρίου και στη Σαγκάη στις 14 Οκτωβρίου.

ΠΟΙΟΣ:
Το supermodel Gigi Hadid, η Shereen Mitwalli, Alanoud Badr, Mariyah Gaspacho, Teresa Karpinska, Tala Samman, Kat Lebrasse και η Natalya Kanj.
Η Gigi Hadid φόρεσε ένα φούτερ με μεταλλικό χρυσό σχέδιο συνδυασμένο με δερμάτινο παντελόνι και ναυτικές δερμάτινες μπότες.

Η Shereen Mitwalli φόρεσε ένα maxi μεταξωτό φόρεμα με σχέδια μαζί με δερμάτινες πλατφόρμες.

Η Alanoud Badr φόρεσε ένα κορμάκι με άσπρο ναυτικό παντελόνι και δερμάτινες μπότες.

Η Mariyah Gaspacho φόρεσε μια μεταξωτή μπλούζα με σχέδια με ναυτικό τζιν, μάλλινο καπέλο και slip-on παπούτσια.

Η Teresa Karpinska φόρεσε ριγέ ναυτικό ζιβάγκο, δερμάτινο overalls και ναυτικές δερμάτινες μπότες.

Η Tala Samman φόρεσε bomber μπουφάν με skinny τζιν, ένα βαμβακερό μπλουζάκι και slip-on παπούτσια.

H Kat Lebrasse φόρεσε ένα βαμβακερό midi φόρεμα με σχέδια από μικρές τετράγωνες άγκυρες και ναυτικές δερμάτινες μπότες.

Η Natalya Kanj φόρεσε ένα μεταξωτό φόρεμα με σχέδια μαζί με ναυτικές δερμάτινες μπότες.

Όλα τα παραπάνω outfits είναι από τη συλλογή TommyXGigi.

ΠΟΤΕ: 10 Οκτωβρίου 2016.

ΠΟΥ: The Dubai Mall – Fashion Catwalk
Financial Centre Road | Dubai