Τσόκερ Λαιμού: Το Φετινό Αγαπημένο σου Κόσμημα!

choker-laimou-2016-2017-trend (2)

Να επιστρέψουμε λίγο στη δεκαετία του ’90 όπου τα Τσόκερ Λαιμού ήταν ο αγαπημένων φίλος των πιο στιλάτων κοριτσιών. Τότε, το Τσόκερ Λαιμού φορέθηκε από διάσημες γυναίκες όλου του holywood και από τα μοντέλα των γνωστών Οίκων και περιοδικών. Δεν θα ξεχάσουμε τα τσόκερ με πανάκριβα διαμάντια φορεμένα από την Diana αλλά και την Βασίλισσα Ελισάβετ. Ενώ τάση έγινε τότε και το δερμάτινο τσόκερ που φορούσε στο λαιμό της η Victoria Beckham όταν ήταν ακόμη στις Spice Girls.

Στο σήμερα, είδαμε το Τσόκερ Λαιμού να ξεκινά δειλά δειλά από την σεζόν του 2014 και να γίνεται ένα από τα must have αξεσουάρ μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-2017. Φέτος το είδαμε στις celebrities αλλά και στις πασαρέλες γνωστών Οίκων όπως Balmain, Loewe, Fendi, Lanvin, Luisa Beccaria, Oscar de la Renta, Saint Laurent, Antonio Marras, Chanel.

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ δίνει «τύπο» και αέρα, σε οποιοδήποτε ντύσιμο. Σε κλασσικό στιλ προσθέτει έναν πιο rock αέρα ενώ σε ένα casual look μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, θα προσθέσει χαρακτήρα στο στιλ σου…. λαμβάνοντας υπόψη ότι το Τσόκερ Λαιμού είναι μόδα ξανά και έχει έρθει ανανεωμένο, σε πολλά σχέδια και επιλογές ύφους για να μη σε αφήσει σε χλωρό κλαρί. Άντε να δούμε τώρα τι θα διαλέξεις από όλα για αυτή τη σεζόν.

Τσόκερ Λαιμού 2016-2017

Τσόκερ Λαιμού 2016-2017

Τσόκερ Λαιμού 2016-2017
Lanvin, Loewe, Balmain, Dries Van Noten

choker-laimou-2016-2017-trend (2)