Tommy Hilfiger: μια Συλλογή Σχεδιασμένη με την GIGI HADID

Tommy Hilfiger: μια Συλλογή Σχεδιασμένη με την GIGI HADID

Το Tommy Hilfiger group, ανακοινώνει την αποκάλυψη της συλλογής TommyXGigi, αποτέλεσμα της συνεργασίας του σχεδιαστή με το supermodel, για το Φθινόπωρο του 2016, την οποία μπορείτε να δείτε από τώρα και για πρώτη φορά στο tommy.com.
Η συλλογή έχει σχεδιαστεί από τον Tommy Hilfiger και το supermodel Gigi Hadid, και θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.

Η συλλεκτική συλλογή διαθέτει ρούχα από την γυναικεία sportswear σειρά, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιών ηλίου, και το άρωμα THE GIRL. Τα σχέδια γιορτάζουν την μοναδική ματιά της Gigi Hadid στο σύγχρονο στυλ, συγχωνευμένη με την χαρακτηριστική “classic American cool” κληρονομιά του Tommy Hilfiger.
Οι ναυτικές μαρινιέρες επανασχεδιάζονται με καθαρά κοψίματα και φρέσκα διακοσμητικά, από τα κουμπιά και τις επωμίδες μέχρι τις ναυτικές κονκάρδες, τα κεντήματα και τις ναυτικές ρίγες. Τα sporty-chic σχέδια έχουν περαιτέρω εκσυγχρονιστεί με θηλυκά chiffons, άνετα λεπτά πλεκτά και κομψά δέρματα. Το look είναι αβίαστο, νεανικό και cool – είναι η νέα προσέγγιση της Gigi πάνω στο ναυτικό στυλ με μία παιχνιδιάρικη, ρομαντική ματιά.

Tommy Hilfiger: μια Συλλογή Σχεδιασμένη με την GIGI HADID

Η παγκόσμια πρεμιέρα της συλλογής TommyXGigi θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο runway show κατά την διάρκεια της New York Fashion Week. To fashion show θα είναι σε απευθείας μετάδοση στο tommy.com, κάτι το οποίο αποτελεί μία καινοτόμο προσέγγιση που αντανακλά την γενικότερη δέσμευση του Tommy Hilfiger για την διεύρυνση της μόδας σε μεγαλύτερο κοινό.
Ο Tommy Hilfiger ανακοίνωσε την Gigi Hadid ως παγκόσμια πρέσβειρα του brand τον Δεκέμβριο του 2015 αντανακλώντας την δέσμευσή του για την επέκταση των δραστηριοτήτων του στον τομέα της γυναικείας ένδυσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Η στρατηγική επικοινωνεί ένα νέο όραμα για την Tommy Hilfiger γυναικεία ένδυση, ενισχύοντας τα διαπιστευτήρια του brand ως το ηγετικό προσιτό fashion designer brand στον κόσμο το οποίο διαθέτει κομψά κλασικά σχέδια με μία παιχνιδιάρικη fashion αιχμή.

Ολόκληρη η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 3 Οκτωβρίου στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.