Πως να Φορεσεις το Ζιπ Κιλοτ Εύκολα – Για Όλους τους Σωματότυπους

Ξέρουμε ότι το ζιπ κιλοτ είναι γενικά ένα δύσκολο ρούχο σχετικά με άλλα, γι αυτό θα σας δώσω μερικά tips πως να φορεσεις το ζιπ κιλοτ εύκολα! Το ζιπ κιλοτ είναι ένα παντελόνι που μπορείς να το φοράς όλη μέρα αλλά και για τη βραδινή σου έξοδο..

Πως να Φορεσεις το Ζιπ Κιλοτ – Casual Look

πως να φορεσεις το ζιπ κιλοτ

Μπορείς να το συνδυάσεις καθημερινά με ένα απλό κροπ τοπ ή με ενα όμορφο t-shirt ή ακόμα μπορείτε πολύ εύκολα να το κάνετε boyfriend style με ένα πουκάμισο κλειστό μέχρι το λαιμό. Ένα κατάλληλο αξεσουάρ για boyfriend style είναι το παπιγιόν ή ένα απλό μίνιμαλ αξεσουάρ.

πως να φορεσεις το ζιπ κιλοτ

Επιλέξτε να το συνοδεύσετε με καθημερινό αθλητικό παπούτσι ή με τα oxford shoes( δες πως φοριούνται) που είναι στα top footwear trends..

πως να φορεσεις το ζιπ κιλοτ

Φυσικά δε μπορούν όλοι οι σωματότυποι να συνδυάσουν το ζιπ κιλοτ με κροπ τοπ ή μπλουζάκια κοντα – κολλητά, μη σας ανησυχεί αυτό γιατί μπορείτε να φορέσετε ένα όμορφο ριχτό μπλουζάκι που να σας κολακεύει εξίσου όπως κ το πουκάμισο..

πως να φορεσεις το ζιπ κιλοτ

Πως να Φορεσεις το Ζιπ Κιλοτ – Night Out

πως να φορεσεις το ζιπ κιλοτ

Για τις βραδινές σας εξόδους μπορείτε να φορέσετε ένα όμορφο μπούστο κορσέ και αν θέλετε ψηλό παπούτσι, μια γόβα στιλέτο η ψηλοτάκουνο ankle boot ή οποιοδήποτε ιδιαίτερο ψηλό παπούτσι.. Το πιο σημαντικό μέρος για τη βραδινή σας εμφάνιση είναι με τι θα το συνδυάσετε από πάνω.. Σας προτείνω ένα δερμάτινο jacket ή ένα γούνινο πανωφόρι.

Extra tip: Φορέστε όμορφα μίνιμαλ αξεσουάρ- μη φοβηθείτε να το συνδυάσετε ακόμα κ με ένα φούτερ για τη πρωινή σας έξοδο για ψώνια η δουλειές. Το ζιπ κιλοτ είναι ένα εύκολο ρούχο, πρακτικό κ πολύ πολύ όμορφο!

%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b6%ce%b9%cf%80-%ce%ba%ce%b9%ce%bb%cf%8c%cf%844

Μαθήματα Styling από την:
Ελένη Στρατηγοπούλου