Να Αφήσω τα Παπούτσια στο Κουτί ή Όχι;

 

Όταν αγοράζουμε ένα ζευγάρι παπούτσια, συνήθως τα βγάζουμε γρήγορα-γρήγορα απ΄το κουτί, τα φοράμε και απλά μετά τα ξαναβάζουμε πίσω στο κουτί τους, είτε για να τα αποθηκεύσουμε είτε για να τα προστατέψουμε; Είναι όμως σωστό αυτό τελικά; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από το πόσο συχνά σκοπεύετε να τα φορέσετε.

Εάν φοράτε τα παπούτσια συχνά τότε:


Είναι καλύτερα να τα αποθηκεύσετε έξω από το κουτί. Αυτό θα τους δώσει περισσότερο χρόνο να στεγνώσει και να αεριστούν (από τα πόδια που ιδρώνουν!)

Αν τα παπούτσια είναι εποχιακά ή μόνο για ειδικές περιπτώσεις:

Είναι καλό αυτά τα παπούτσια που φοράμε μια στο τόσο, να τα βάζουμε μέσα σε κουτιά. Το κουτί μπορεί να προστατεύσει τα παπούτσια από τη σκόνη, το ηλιακό φως και τη θερμοκρασία. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι στο αρχικό κουτί-μερικοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν διάφανα πλαστικά κουτιά, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τα παπούτσια που είναι μέσα. Θα πρέπει επίσης να τα γεμίσετε με χαρτί έτσι ώστε να διατηρήσουν το σχήμα τους.

 via

womanoclock

To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..

No Comments Yet

Αφήστε το μήνυμά σας

NEWSLETTER
womanoclock-fashion & beauty news

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved
Instagram