La Vie Naturelle – Η Φυσική Θεραπεία Κατά της Κυτταρίτιδας που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Δοκιμάσει!

Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο στην κυτταρίτιδα, τον αιώνιο ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ! 
Εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα ένα προϊόν για την κυτταρίτιδα, που να μην είναι ακριβό αλλά να είναι και αποτελεσματικό.

Χρόνια τώρα τιμούσα δεόντως κάποιες πανάκριβες κρέμες από τα ράφια των φαρμακείων, που υπόσχονταν άμεση λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας αλλά χωρίς κάποια σημαντικά αποτελέσματα. Αυτήν τη φορά μιας και είχα δοκιμάσει αρκετές παρεμφερείς κρέμες με πάνω κάτω τα ίδια συστατικά, έψαχνα ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν και ήμουν αποφασισμένη να δοκιμάσω πλέον κάτι φυτικό, χωρίς χημικά και barabens και φυσικά σε προσιτή τιμή. Το τελευταίο διάστημα, έτσι κι αλλιώς, έχω κάνει μια επιστροφή προς τη φύση :)!

θεραπεια-κατα-της-κυτταριτιδας-la-vie-naturelle-womanoclock-4Με μία μικρή έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο ανακάλυψα μία θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας με φυσικά συστατικά, της La Vie Naturelle, που συμπεριλάμβανε ένα σαπούνι με λούφα και μία κρέμα κυτταρίτιδας και σύσφιξης. 
Γενικά, είχα ακουστά την συγκεκριμένη εταιρεία για τα αξιόπιστα φυσικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος και έτσι αποφάσισα να τα παραγγείλω μέσω του e-shop.

Η τιμή ακόμα πιο δελεαστική, μιας και τα δύο αυτά προϊόντα ήταν σε τιμή προσφοράς 22,60. Και ύστερα, οι ευεργετικές τους ιδιότητες και τα συστατικά τους με έπεισαν ακόμα περισσότερο να τα δοκιμάσω. Η κρέμα από εκχύλισμα κισσού, που είναι ιδιαίτερα γνωστός για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, σε συνδυασμό με την συσφικτική δράση της καφεΐνης, υπόσχονται ορατά αποτελέσματα, απλά και μόνο με την πολύτιμη βοήθεια της φύσης. Το σαπούνι με τη λούφα βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση της κρέμας, χάρη στην βαθιά απολέπιση που προσφέρει.

Τα προϊόντα έφτασαν μέσα σε 2 μέρες και πριν ακόμα τα χρησιμοποιήσω ενθουσιάστηκα με το άρωμα τους. Όλο το σπίτι μοσχοβόλησε με μυρωδιές από μπαχάρια (κανέλα και πάπρικα νομίζω).

θεραπεια-κατα-της-κυτταριτιδας-la-vie-naturelle-womanoclock-3

20-25 Μέρες μετά:

Αφού χρησιμοποιώ την θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας εδώ και 20 περίπου μέρες, γράφω αυτό το άρθρο απολύτως ικανοποιημένη και πεπεισμένη πως έκανα την πιο πετυχημένη αγορά τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια. Έχω δει φανερή μείωση της κυτταρίτιδας στα σημεία με το μεγαλύτερο πρόβλημα και παρατήρησα πως έχει βελτιωθεί και η όψη της επιδερμίδας μου, είναι πιο απαλή και για κάποιο λόγο φαίνεται νεανική (μωρουδιακή στη γλώσσα μου).

Με μάτια κλειστά σας τη συστήνω! αν δεν σας έπεισα εγώ, σίγουρα μία δοκιμή θα σας πείσει… και σίγουρα θέλουμε να ακούσουμε και τη δική σας γνώμη αφήνοντας τα σχόλιά σας παρακάτω. Σας γράφω τον τρόπο χρήσης..

ΧΡΗΣΗ: Αφού κάνετε ντους, ρίξτε ζεστό νερό στην επίμαχη περιοχή για να ανοίξουν οι πόροι. Ύστερα με το σαπούνι από λούφα κάντε μασάζ με ήπιες κυκλικές κινήσεις για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και ξεβγάλτε. Απλώστε αμέσως την κρέμα ασκώντας περισσότερες κυκλικές πιέσεις-μασάζ στα σημεία με το εντονότερο πρόβλημα.

Σημαντικές Σημειώσεις: Για να μη νομίζετε ότι υπερβάλλω, δεν ξεχνάμε πως για να καταπολεμήσουμε ορατά τον εχθρό “κυτταρίτιδα” δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Υπάρχουν όμως τα κατάλληλα προϊόντα σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και πολύ νερό.

Προσωπικά ο συνδυασμός αυτών των δύο, με την αποτελεσματική κρέμα κατά της κυτταρίτιδας από τη La Vie Naturelle θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε ορατά την όψη φλοιού πορτοκαλιού.