Αξεσουαρ Μαλλιων 2017- Τα Must Have του Φετινού Χειμώνα

Συγκρίνοντας τις περσινές με τις φετινές τάσεις στα αξεσουαρ μαλλιων 2017,  είμαστε έτοιμες να αναλύσουμε τα Trends για το φθινόπωρο χειμώνα από τον χώρο της μόδας. Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μιλάνο, οι σχεδιαστές σε σχέση με πέρσι, παρουσίασαν πιο απλοποιημένα αξεσουάρ μαλλιών, ώστε να μπορούμε να τα συμπεριλάβουμε στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Εκτός βέβαια από κάποιους οίκους που δεν απευθύνονται στο αγοραστικό κοινό, απλά θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα και να αναδείξουν το δημιουργικό τους ταλέντο. Ανάμεσα τους Gucci & Dolce Gabbana, που στόλισαν τα μαλλιά των μοντέλων με μεγάλα λουλούδια, κλέβοντας για ακόμα μία χρονιά την παράσταση.  Εδώ είναι οι κορυφαίες τάσεις της μόδας στα αξεσουαρ μαλλιων 2017

Αξεσουαρ Μαλλιων 2017

1. Βασιλικές Τιάρες και Στέμματα

αξεσουαρ μαλλιων 2017--image-womanoclock
Marchesa, Dolce Gabbana, Tommy Hilfiger

Οι τιάρες πάντα μας γοητεύουν, ίσως γιατί ένα τέτοιο αξεσουάρ μαλλιών φοριέται κυρίως από γαλαζοαίματες. Σίγουρα δεν μπορείτε να φορέσετε μία βασιλική τιάρα καθημερινά, αλλά σε ένα ξεχωριστό γεγονός θα μπορούσατε να το τολμήσετε, άλλωστε είναι της μόδας!

2. Casual & Boho Αξεσουάρ Μαλλιών

αξεσουαρ μαλλιων 2017-image(3)-womanoclock
Carmen, Versace, Suno

 

αξεσουαρ μαλλιων 2017-image4
H&M, Gucci

 

χειμωνιατικα-καπελα-γυναικεια-2017-image3
Desigual, Gucci

Αυτόν τον χειμώνα ετοιμαστείτε να προμηθευτείτε παντάνες, κορδέλες και τουρμπάνια για τα μαλλιά σας. Carmen, Versace, Desigual, H&M, προτείνουν να φορέσουμε μπαντάνες και κορδέλες από το πρωί έως το βράδυ για boho η casual εμφανίσεις και σύντομα θα τις δούμε στα καταστήματα έτοιμες προς πώληση.  Μία διαφορετική προσέγγιση έκαναν οι Desigual και Gucci που συγκλόνισαν τα catwalks με τα ανατολίτικα τουρμπάνια σε σαντούκ υφάσματα.

3. Λουλούδια

αξεσουαρ μαλλιων 2017-image(5)-womanoclock
Dolce Gabbana, Rodarte, Dolce Gabbana

Τα μοντέλα των Dolce Gabbana & Rodarte έκαναν μία θεαματική είσοδο, χρωματίζοντας την πασαρέλα με πολύχρωμα λουλούδια. Κάποια από αυτά ήταν φρέσκα, διεγείροντας τους αισθητήρες όσφρησης των VIP προσκεκλημένων. Όλες οι αισθήσεις στο full!

4.  Μπαρέτες, Χτενάκια, Καρφίτσες, Στέκες-Στολισμένα με Πέτρες

αξεσουαρ-μαλλιων-2017-image(2)-womanoclock
Dolce Gabbana, Ashley Williams.

 

αξεσουαρ μαλλιων 2017-image(1)-womanoclock
San Andres, Alexander McQueen

Όταν μιλάμε για έμπνευση, αυτή η τάση έρχεται να την ολοκληρώσει. Όπως θα δείτε και στις τάσεις των κοσμήματων, οι σχεδιαστές ρίχνουν το βάρος στις επίσημες-βραδινές εξόδους, κάνοντας τα απλά καθημερινά αξεσουάρ μαλλιών-αντικείμενα μοναδικής φαντασίας. Τσιμπιδάκια, μπαρέτες, κλάμερς, στέκες, είναι στολισμένα με λαμπερά πετράδια και μέταλλικές αγκράφες, φτιαγμένα για να ξεχωρίζουν και αυτά αλλά και εσείς.

5. Τσιμπιδάκια με αγκράφες

αξεσουαρ-μαλλιων-2017-image(4)-womanoclock
Ryan Lo, San Andres, Erdem

Ένα πράγμα που μου αρέσει στις φετινές τάσεις των αξεσουαρ μαλλιων 2017, είναι η ποικιλία των σχεδίων για μας που είμαστε funs των τσιμπιδιών. Διακοσμημένες φουρκέτες με φλοράρ στοιχεία και λαμπερές πέτρες για να προσθέσετε στα καθημερινά και στα βραδινά σας χτενίσματα.

Αξεσουάρ για όλο το κεφάλι

αξεσουαρ-μαλλιων-2017-image(6)-womanoclock
Dolce Gabbana, Moschino

Αυτή η τάση δεν ταιριάζει και πολύ στην εποχή μας αλλά δεν μπορούσαμε να μη σας την παρουσιάσουμε.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: