“Νυφικό μακιγιάζ” Οδηγός για Όμορφα Χείλη

Στο σημερινό άρθρο θα δείτε χρήσιμες συμβουλές για να έχετε τέλεια χείλη την ημέρα του γάμου σας! Εκτός από τη σωστή φροντίδα και ενυδάτωση των χειλιών που μπορείς να κάνεις με ένα σπιτικό scrub, το χρώμα που θα επιλέξετε είναι η πιο σημαντική απόφαση στο μακιγιάζ την ημέρα του γάμου σας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση σχετικά με το κραγιόν ή lip gloss που θέλετε.

Να θυμάστε! Τα ανοιχτόχρωμα, φωτεινά κραγιόν κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται πιο έντονα ενώ τα πιο σκούρα χρώματα πιο λεπτά. Να είστε προσεκτικές και να επιλέξετε το χρώμα ανάλογα με τις ανάγκες των χειλιών σας. Αν θέλετε πιο γεμάτα χείλη διαλέξτε ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν ή ένα απαλό lip gloss.

Κάνε το Κραγιόν σου πιο Σταθερό από Ποτέ! 

κραγιον-για-νυφες-image
1.  Προσοχή στα κόκκινα ή έντονα κραγιόν! Θα πρέπει να σας επιστήσω την προσοχή στα δόντια σας που πρέπει να έχετε λευκάνει πριν από τη μεγάλη μέρα, εάν θέλετε μα φορέσετε ένα τέτοιο κραγιόν κραγιόν.

2. Τα Γυαλιστερά κραγιόν δεν διαρκούν πολύ.

3. Τα pearlized χρώματα προσθέτουν διακριτική λάμψη και κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο παχουλά.

4. Αν θέλετε το χρώμα να διαρκεί περισσότερο, δείτε εδώ και να θυμάστε να πίνετε πάντα με καλαμάκι.

5. Σε περίπτωση που θέλετε nude χείλη, επιλέξτε ένα κραγιόν ένα χρώμα πιο σκούρο από το φυσικό σας, δεδομένου ότι είναι η πιο κολακευτικό.