Συμβουλές από Ειδικούς για Τέλεια Νυφικά Νύχια

Κάθε κομμάτι της ομορφιάς σας είναι εξαιρετικά σημαντικό την ημέρα του γάμου σας! Τα χέρια και τα νυφικά νύχια σας θα είναι όμως στο κέντρο της προσοχής. Σήμερα σας παρέχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Μην τα αφήσεις όλα τελευταία στιγμή. Πρέπει να ξεκινήσεις την προεργασία βδομάδες πριν για να δεις διαφορά, φροντίστε τα χέρια σας σε όλη τη διάρκεια μέχρι την ημέρα του γάμου σας.

νυφικά νύχια-image1. Να φοράτε γάντια όταν κάνετε δουλειές του σπιτιού, τα χέρια και τα πετσάκια σας πρέπει να είναι ενυδατωμένα καλά
2. Κάντε scrub δύο φορές την εβδομάδα.
3. Δοκιμάστε να κάνετε ένα ωραίο Γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ. Απλό, κομψό και διαχρονικό, ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ εξακολουθεί να είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή για τις νύφες.
4. Διακοσμήστε με λάμψη.  Προσθέσετε μια γοητευτική πινελιά από στρας swarovski που θα κάνουν τα νύχια σας να λαμπυρίζουν μαγικά.
5. Αν ταξιδεύετε για το μήνα του μέλιτος αμέσως μετά το γάμο σας, τότε το gel ή το shellac είναι μια τέλεια λύση για τις νύφες. Έχει έντονη γυαλάδα, φαίνεται πάντα λαμπερό και διαρκεί μέχρι και τρεις εβδομάδες.

15 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΥΧΙΩΝ!