Γυναικεια Τατουαζ- Αποτυπώστε στο Κορμί σας Πρωτότυπα και Θηλυκά Σχέδια

 

Αν ενδιαφέρεστε να “χτυπήσετε” ένα τατουάζ στο σώμα σας, τότε θα γνωρίζετε ήδη πως υπάρχει τεράστια ποικιλία στα γυναικεια τατουαζ και θα δυσκολευτείτε αρκετά μέχρι να καταλήξετε στο δικό σας. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δυσκολεύτηκα ανάμεσα σε τόσα σχέδια και κατέληξα στα παρακάτω γυναικεια τατουαζ για τους εξής λόγους:

Είναι κομψά, θηλυκά, κρύβουν έναν δυναμισμό και συμβολίζουν για τη κάθε μία κάτι που μπορεί να ερμηνεύσει μόνο ή ίδια. Η παρακάτω φωτογραφία για άλλους μπορεί να σημαίνει ελευθερία και για άλλους απώλεια. Απλά είναι ο τρόπος που εσύ θα το δεις και εκεί είναι και η μαγεία του τατουάζ, οπότε μην σπάτε το κεφαλάκι σας πάρα πολύ και απολαύστε τα παρακάτω σχέδια στα γυνακεια τατουαζ!τατουαζ-για-γυναικες-womanoclock.image6


ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΑΤΟΥΑΖ

Τατουάζ με αντικείμενα τατουαζ-για-γυναικες-womanoclock.image1τατουαζ-για-γυναικες-womanoclock.image

Τατουάζ αστέρια

τατουαζ-για-γυναικες-womanoclock.image9τατουαζ-για-γυναικες-womanoclock.image7

Τατουάζ γράμματα

τατουαζ-για-γυναικες-womanoclock.image10

 

Καλλιτεχνικά Τατουάζτατουαζ-για-γυναικες-womanoclock.image4τατουαζ-για-γυναικες-womanoclock.image2

Τατουάζ Φρυδιών: Μέθοδος τρίχα-τρίχα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

Αντικείμενο σπουδών της η Αισθητική. Εργάζεται ως ΜakeUp Artist έχοντας μεγάλη εμπειρία σε φωτογραφήσεις μόδας, beauty editorials και τηλεοπτικές παραγωγές. Το πάθος της για τη δουλειά της, τη βοηθά να είναι σε εγρήγορση και να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της. Απολαμβάνει τις γυναικείες κουβέντες, τις βόλτες στα μαγαζιά και να αγοράζει καλλυντικά! Το μεγαλύτερο ατού είναι ο ενθουσιασμός της, που όπως λέει «είναι κολλητικός»!

No Comments Yet

Comments are closed

NEWSLETTER
womanoclock-fashion & beauty news

Copyright © 2016 womanoclock.gr. All rights reserved
Instagram