Boho Χτενισματα Γαμου με Λουλούδια

Οι νύφες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, για το Boho chic στυλ ειδικά για τους καλοκαιρινούς γάμους. Τα boho χτενισματα γαμου είναι εξαιρετικά δημοφιλή, ίσως γιατί συνδυάζουν την επιμελώς ατημέλητη απλότητα με τον ρομαντισμό.

Σε ένα bohemian χτένισμα δεν θα δείτε ποτέ στυλιζαρισμένα μαλλιά, αντίθετα θα δείτε ανέμελα χτενίσματα με χαλαρά πιασίματα και στολισμένα με ρομαντικές πλεξούδες.. Α! και μην ξεχάσω και το πιο σημαντικό στοιχείο στα Boho χτενισματα γαμου, που είναι τα λουλούδια!!
Φορέστε ένα στέμμα από ανθισμένα λουλούδια  ή αλλιώς προσθέστε τα διάσπαρτα σε σημεία που δεν τραβούν τόσο την προσοχή. Ότι και να αποφασίσετε να θυμάστε πάντα πως για να πετύχετε 100% ένα Bohemian νυφικό στυλ, το χτένισμα σας πρέπει να είναι χαλαρό και αέρινο. Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά για μερικές ιδέες σε Boho χτενισματα γαμου.

boho χτενισματα γαμου-image (2)boho χτενισματα γαμου-image (4)boho χτενισματα γαμου-image (5)boho χτενισματα γαμου-image (6)boho χτενισματα γαμου-image (7)

Λευκά Νύχια: Το Απόλυτο Bohemian Wedding Style

boho χτενισματα γαμου-image (8)boho χτενισματα γαμου-image (9)boho χτενισματα γαμου-image (10)boho χτενισματα γαμου-image (12)boho χτενισματα γαμου-image (13)boho χτενισματα γαμου-image (14)boho χτενισματα γαμου-image