10 Looks για να Ξεχωρίσεις στην Παραλία αυτό το Καλοκαίρι 2016

Τώρα το καλοκαίρι η ερώτηση “τι να φορεσω στην παραλια 2016” μας απασχολεί κατά κύριο λόγο, αφού σχεδόν όλη την ελεύθερη ώρα της ημέρας μας, την περνάμε δίπλα στη θάλασσα. Άρα πρέπει να επιλέξουμε κάτι άνετο και θηλυκό που να ταιριάζει με το μαγιό και το στυλ…
Αυτό το καλοκαίρι του 2016 είμαστε ξανά τυχερές γιατί η μόδα όχι απλά δεν μας περιορίζει ΚΑΘΟΛΟΥ αλλά μας δίνει και όλα τα φόντα για να ντυθούμε με πολλά και διαφορετικά στυλ. Ακόμα, τα αξεσουάρ-κοσμήματα που είναι σήμερα σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, αποτελούν το απαραίτητο κομμάτι που θα αναδείξει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πιο αναλυτικά, η μόδα του καλοκαιριού 2016 για το τι να φορέσεις στην παραλία επιβάλει boho, athleisure και casual/denim outfits που όμως όλα διαθέτουν ένα sexy & chic style.

Τι να φορεσω στην παραλια 2016

Ας δούμε τα 10 ωραιότερα beach looks, για να είμαστε κάθε μέρα με στυλ στην παραλία.

τι να φορεσω στην παραλια 2016τι να φορεσω στην παραλια 2016τι να φορεσω στην παραλια 2016
τι να φορεσω στην παραλια 2016

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι το κυρίαρχο Trend στην παραλία αυτό το καλοκαίρι είναι οι Boho επιλογές. Αυτό σημαίνει πολλά crochet cover ups κυρίως σε γιλέκο ή κιμονό στιλ, αέρινα υφάσματα, κρόσσια, Ethnic & Boho prints, πολλά αξεσουάρ και laceup σανδάλια.
Λευκά ή neautral χρώματα σε τουνίκ, cover ups κ.α., αναδεικνύουν τη ρομαντική πλευρά του Boho Chic

τι να φορεσω στην παραλια 2016τι να φορεσω στην παραλια 2016

Άλλο ένα Top trend του Καλοκαιριού 2016 για να φορέσεις στην παραλία είναι τα Jumpsuits. Άνετα, ευκολοφόρετα και συνδυάζονται με όλα τα μαγιό. Ανάλογα με το στυλ σου μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει γιατί οι επιλογές στα jumpsuits είναι πολλές.

τι να φορεσω στην παραλια 2016τι να φορεσω στην παραλια 2016τι να φορεσω στην παραλια 2016

Casual και Denim μπορούν να φορεθούν πολύ άνετα στην παραλία αυτό το καλοκαίρι. Είτε θέλεις να δώσεις ένα boho look είτε ένα all day denim αυτή η επιλογή πάει παντού, από την παραλία έως και για περπάτημα στην πόλη.
Και ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με την athleisure εμφάνιση που μπορεί να σε πάει στο τένις ή στο τρέξιμο πριν ή μετά την παραλία.

τι να φορεσω στην παραλια 2016