Το μοντέλο με τη Λεύκη Έκλεψε τις Εντυπώσεις στη Βραδιά της Swarovski

Winnie Harlow, Το μοντέλο με τη Λεύκη Έκλεψε τις Εντυπώσεις στη Βραδιά της Swarovski

Η συγκεκριμένη βραδιά υποτίθεται ότι ήταν αφιερωμένη στα κοσμήματα, με το πάρτι της Swarovski στη Νέα Υόρκη για το #BeBrilliant Launch.

Όμως μία καλλονή έκλεψε την παράσταση και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η 21χρονη Καναδέζα καλλονή, που έγινε γνωστή για τα σημάδια της από τη λεύκη, για μια ακόμη φορά απέδειξε πώς με τη διαφορετικότητά της μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και όλο το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων… Και πώς η διαφορετικότητά της αυτή μπορεί να γίνει το μεγάλο της πλεονέκτημα.

Δείτε ακόμα: Beauty Fashion Perception

Το γνωστό μοντέλο, Winnie Harlow, που αναδείχτηκε μέσα από το Next Top Model έστειλε το δικό της μήνυμα για άλλη μία φορά, κατά του ρατσισμού και του bullying. Αν και από μικρή διαγνώστηκε με λεύκη (όταν ήταν 4 ετών), και έχοντας να αντιμετωπίσει τα κακοπροαίρετα πειράγματα των συμμαθητών της, η Winnie Harlow δε σταμάτησε ποτέ να ονειρεύεται την καριέρα της, μετατρέποντας την πάθησή της σε προσόν.

«Οταν αγάπησα τον εαυτό μου έτσι ακριβώς όπως είναι, οι ευκαιρίες άρχισαν να πέφτουν βροχή και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. Προσπαθήστε να αγαπήσετε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η 21χρονη καλλονή.

Η Winnie Harlow λοιπόν είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και μπορείτε να την απολαύσετε στις φωτογραφίες από τη βραδιά #BeBrilliant Launch της Swarovski, που αποδεικνύουν την άνεση που έχει απέναντι στο φακό.

Winnie Harlow, Το μοντέλο με τη Λεύκη Έκλεψε τις Εντυπώσεις στη Βραδιά της Swarovski

Winnie Harlow, Το μοντέλο με τη Λεύκη Έκλεψε τις Εντυπώσεις στη Βραδιά της Swarovski