O Nathan Adrian Εκπροσωπεί την Tommy Hilfiger Αντρική Collection

O Nathan Adrian Εκπροσωπεί την Tommy Hilfiger Αντρική Collection

Ο Αμερικανός κολυμβητής και πρεσβευτής της αντρικής σειράς Tommy Hilfiger θα εκπροσωπήσει το brand καθόλη την διάρκεια της επερχόμενης χρονιάς φορώντας τις αντρικές συλλογές. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κολύμβησης, Nathan Adrian, είναι τρεις φορές Χρυσός Ολυμπιονίκης και θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους freestyle κολυμβητές στον κόσμο.

Tommy Hilfiger«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την συνεργασία μας με το Nathan κατά την διάρκεια αυτής της συναρπαστικής φάσης της καριέρας του» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Ο Nathan είναι ένα φαινόμενο αθλητή και φυσικού εκπροσώπου του κλασικού Αμερικανικού cool πνεύματος του brand μας. Η αφοσίωσή του στο άθλημά του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για την επερχόμενη χρονιά».

«Πάντα θαύμαζα το brand Tommy Hilfiger και είναι φανταστικό να είμαι τώρα πια μέλος της οικογένειας του Tommy» δήλωσε ο Nathan Andrian. «Η αισιοδοξία και το πνεύμα του Tommy είναι πηγή έμπνευσης για μένα και ανυπομονώ να εκπροσωπήσω το brand καθόλη την διάρκεια της επόμενης χρονιάς – είτε κατευθυνόμενος προς προπόνηση είτε σε κάποια red carpet εκδήλωση».

Ο Nathan Adrian είναι κάτοχος 4 Ολυμπιακών μεταλλίων, συμπεριλαμβανομένων 3 Χρυσών, και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Αποκαλείται ως «ο γρηγορότερος άντρας στην πισίνα» με 24 διεθνή μετάλλια συνολικά. Συνεχίζοντας την δυναμική του πορεία αυτή την περίοδο, ο Nathan Adrian κέρδισε τον αγώνα των 50 μέτρων freestyle στην διοργάνωση Atlanta Classic Meet στο Georgia Tech University το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Οι συλλογές της αντρικής σειράς Tommy Hilfiger διαθέτουν τα απαραιτήτα στοιχεία της all American γκαρνταρόμπας που συνδυάζει την μοναδική κληρονομιά του brand με ένα φρέσκο twist εμπνευσμένο από την χαρακτηριστική επανερμηνεία του κλασικού στυλ από τον Tommy Hilfiger. Χαρακτηριστικά looks έχουν ανανεωθεί με ακριβή εφαρμογή, μοντέρνα κοψίματα, πλούσια χρώματα και πολυτελείς λεπτομέρειες. Από το χαλαρό καθημερινό ντύσιμο στο πιο επίσημο ανάλογα της περίστασης, το signature look είναι σοφιστικέ και εκλεπτυσμένο, με μία ενδυματολογική αίσθηση που είναι αβίαστα cool.

Οι συλλογές Tommy Hilfiger men, συμπεριλαμβανομένων των tailored, sportswear, Hilfiger Denim, underwear, footwear και accessories, είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Tommy Hilfiger παγκοσμίως.